Acasa   -  Pensiune - Alba - Vila Preciosa

Vila Preciosa

Alba | Alba Iulia

Pret de la 10 euro
Maxim persoane 50
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa
Vila Preciosa

Despre | Vila Preciosa

Vila Preciosa Alba Iulia
La numai cateva minute de centrul istoric si administrativ, te intampina cu caldura si rafinament una dintre cele mai elegante locatii business si nu numai ale orasului Alba Iulia: Vila Preciosa. (Imprejurimile Vilei Preciosa: Cetatea Alba Iulia, Cele doua Catedrale, Muzeul Unirii, Monumente istorice, Traseul celor Trei Fortificatii, etc.)
Vila-Restaurant-Sala de conferinte-Crama-Terasa-Bar – un concept nou, nascut din dorinta si necesitatea de a oferi tuturor celor care ne trec pragul o oaza de relaxare si confort.

Restaurant Preciosa
Odata ajuns la Restaurantul Preciosa, te declari surprins de o eleganta discreta. Indiferent daca sunteti in compania persoanei iubite sau daca sunteti insotiti de partenerii de afaceri, la Preciosa veti fi rasfatati cu preparate alese din bucataria internationala…un vin bun…o muzica buna… Toate acestea va vor face sa descoperiti ca traiti cu adevarat momente …pretioase

Crama – o splendoare arhitecturala construita recent, dar cu metode traditionale de zidire a caramizilor in forma de bolta – este locatia unde puteti degusta din vinurile de colectie ale Vilei Preciosa pastrate in vinoteca proprie. Aici se pastreaza cu o nespusa grija si atentie vinuri cu o vechime de zeci de ani in butelii acoperite cu praf, mucegai si panza de paianjen.

Sala De Conferinte
De la bun inceput- conceptul care s-a avut in vedere la realizarea Vilei Preciosa, a fost acela de a se adresa, cu precadere, firmelor mici si mijlocii precum si echipelor de management din firmele mari, oferindu-le posibilitatea organizarii de evenimente specifice, avand la dispozitie toate dotarile si facilitatile necesare, beneficiind in plus de un cadru unitar si intim, intr-o atmosfera unica.
Sala de conferinte are o capacitate maxima de 30 de locuri dispuse la mese sau 50 de locuri dispuse in stil amfiteatru, capabila a gazdui întâlniri de afaceri, conferinte, simpozioane, prezentari de proiecte, team-building-uri.

In interiorul Vilei Restaurant Preciosa Centru funcționează o elegantă și răcoroasă Gradină de Vară.

Detalii

Pret de la10 euro
Maxim persoane50
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Vila Preciosa!

Cere o oferta

Persoana Contact

Vila Preciosa

Telefon: 0731 303 657

Email: office@preciosa.ro

Adresa: Str. Lucian Blaga, Nr. 10, Alba, Alba Iulia

Web: www.preciosa.ro