Acasa   -  Restaurant - Cluj - Vila Tusa

Vila Tusa

Cluj | Cluj-Napoca

Stil Clasic
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa
Vila Tusa

Despre | Vila Tusa

Ne defineste valoarea pe care o acordăm pentru a crea amintiri de durată la restaurant Vila Tusa.
Am construit o reputație pentru crearea unor nunți deosebite in Cluj Napoca. De la mici adunări intime la petreceri grandioase și generoase, oferim servicii de primă clasă și planificăm evenimente care ulterior sa se transforma in amintiri ce vor dăinui alături de dumneavoastră.

Suntem inspirați de povestirile de dragoste care ne înconjoară în fiecare zi si totodată pasionați de ceea ce facem, ne străduim să ne asigurăm că toate evenimentele noastre sunt excepționale. Lucrăm cu cei mai buni specialiști și împreună, stabilim tendințele, în loc să le urmăm.

Principalul obiectiv al nostru este serviciul de planificare nunti, design si management de nunti. Asistăm clienții noștri în crearea de sărbători memorabile, magice care depășesc așteptările. Abordarea noastră personală asigură că nunțile pe care le planificăm sunt semnificative și reflectă cu adevărat clienții noștri ca indivizi, ca cupluri și afirmă ceva despre valorile lor comune și despre stilul lor.

Va doriți ca una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră sa depășească standardele cuantificabile? Echipa restaurantului Vila Tusa va pune la dispoziție intr-un pachet personalizat si adaptat nevoilor dumneavoastră o experiența autentica și unica.

Detalii

StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Vila Tusa!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0754.066.149

Email: marketing@hotelsunnyhill.ro

Adresa: Strada Liviu Rusu, nr. 1,, Cluj, Cluj-Napoca

Web: www.restaurant-tusa.ro