Acasa   -  Pensiune - Giurgiu - Acacia Village

Acacia Village

Giurgiu | Ogrezeni

Maxim persoane 50
Stil Rustic
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village
Acacia Village

Despre | Acacia Village

Acacia Village este un complex agro-turistic, situat la 40 de minute de Bucuresti, in Ogrezeni, judetul Giurgiu.

Daca doriţi să organizaţi un eveniment al companiei pe care o reprezentaţi sau să petreceţi alături de cei dragi câteva zile în natură, va invităm la Acacia Village.Prin facilitatile pe care vi le punem la dispozitie (cazare in bungalow-uri sau camere duble, sport si recreatie, sala de jocuri, teren sport, minigolf, spatii de joaca, spa si relaxare, piscina, sauna, whirlpool, parc natural, livada, lacuri, gradini) oferta noastra se adreseaza atat companiilor, cat si intregii familii.

Organizăm evenimente pentru angajaţi sau adresate managementului: sedinţe de lucru, întâlniri de afaceri, teambuilding-uri, workshop-uri, lansări de produse, concursuri, aniversări etc. Sedinţele se pot termina cu momente de relaxare in cadrul clubului nostru, unde gasiţi: piscina cu apa incalzita, whirpool, lac pentru inot, circuit de minigolf cu 12 piste, masa pentru ping pong, teren de sport, piste de bowling si masa de biliard.
În complezul Acacia Village, puteti sa organizati un eveniment al companiei pe care o reprezentati sau puteti avea o întalnire de afaceri, având la dispoziție o SALĂ DE CONFERINȚE.

Acacia Village dispune de un restaurant cu capacitatea de 50 de locuri, decorat rustic cu mobilier realizat şi pictat manual. Locația dispune de foișor în aer liber și de diverse sisteme cu masă și scaune mobile, care vara pot fi plasate la umbra salcâmilor. In limita posibilitaților, comunicăm cu clienții noștri pentru a înțelege preferințele lor culinare și pentru a pregăti mâncarea pe care și-o doresc.

Detalii

Maxim persoane50
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Acacia Village!

Cere o oferta

Persoana Contact

Acacia Village

Telefon: 0729.234.720

Email: villageacacia@gmail.com

Adresa: str. Principala, nr. 1256, Giurgiu, Ogrezeni

Web: acaciavillage.ro