Eventist este un instrument de lucru creat pentru cei care planuiesc sa organizeze un eveniment sau cauta un furnizor de servicii din zona de organizare evenimente. De aceea, am creat o platforma moderna si construita de la bun inceput ca sa raspunda rapid si eficient  nevoilor de cautare a celui mai potrivit furnizor de servicii in organizarea de evenimente.

Eventist ofera cel mai mare director de furnizori locali pentru evenimente, cu peste 20 de categorii distincte si un ansamblu de filtre specifice si detaliate. Astfel, utilizatorul Eventist isi poate selecta usor tipul de furnizor pe care îl doreste, cauta si restrange la o lista scurta si adresa cereri de oferta pentru evenimentul sau.

Platforma Eventist este un agregator de date, informatii, articole, poze si referinte despre furnizorii care exista in orasul si in regiunea care te intereseaza pentru organizarea oricarui tip de eveniment social si de afaceri.

Continutul Eventist se mareste si imbunatateste permanent publicand informatii transparente si actualizate cu privire la furnizorii specializati pentru organizarea oricarui tip de eveniment pe care il planifici.