Acte

Fii la curent cu tendintele actuale in materie de evenimente sociale precum nunti sau botezuri sau alte tipuri de evenimente aflate pe lista ta, citind articilele noastre de pe site. Alege ideile care ti se potrivesc, adapteaza-le la nevoile si dorintele proprii si pune-ti amprenta prin propriul stil ?i creativitate. Iti poti gasi inspiratia in articolele unice pe care le creem pentru tine, le documentam si intrebam specialisti in domeniu pentru a-ti furniza toate informatiile de care ai nevoie.
De ce este nevoie pentru organizarea un botez?
Acte

De ce este nevoie pentru organizarea un botez?

Organizarea unui botez este un eveniment cu totul special pentru parinti, familie, prieteni si apropiati. Cu totii vor avea ocazia sa se bucure atat de dragalasenia celui mic, cat si de o petrecere memorabila. Iata de ce aveti nevoie pentru crestinarea copilului si obtinerea certificatul de botez:

09.03.2020

Acte necesare pentru casatorie
Acte

Acte necesare pentru casatorie

Pentru a deveni soti cu acte în regula si a putea spune "Da" în fata ofiterului starii civile, va trebui sa depuneti un dosar cu o serie de acte la Oficiul Starii Civile unde doriti sa va oficiati relatia. Documentele difera în functie de persoanele care vor sa se casatoreasca.

24.02.2020