Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului eventist.ro

Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului eventist.ro sunt aplicabile pentru toţi utilizatorii. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor expuse în continuare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului eventist.ro. Eventist.ro poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi "Termenii și Condițiile" deoarece acest document vă obligă legal.

Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:

 • Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza site-ul eventist.r.

 • Acces serviciu - acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de eventist.ro.

 • Membru, Furnizor, Prestator de servicii - toate persoanele fizice și/sau juridice care sunt înregistrate cu un cont de membru în cadrul acestui site.

 • Client, Vizitator - toate persoanele fizice și/sau juridice ce utilizează serviciile site-ului pentru a intra în contact cu un furnizor.


1. Informaţii despre site si servicii

eventist.ro este dezvoltat si operat de catre  SC Web Activ SRL  si SC DCMSOFTWARE S.R.L  şi este destinat promovarii si informarii despre produsele si serviciile implicate in organizarea de evenimente.
Site-ul web eventist.ro este proprietatea Web Activ, cu sediul în str Bozieni 7, bl 830, ap 54, sector 6, municipiul Bucuresti respectiv DCMSOFTWARE S.R.L Str. Imparatul Traian nr 12, Craiova, Dolj. e-mail: info@eventist.ro

Site-ul eventist.ro este un catalog online ce oferă servicii de promovare și publicitate furnizorilor de servicii din domeniul evenimentelor.

Catalogul este un serviciu de publicare online ce ajută clientul să alegă cel mai potrivit furnizor de servicii pentru necesitatile sale. Fiecare furnizor este singurul responsabil pentru serviciile prestate.
Catalogul nu oferă nici o garanție a calității sau a performanței serviciilor, precum nici a credibilității sau acurateții informațiilor oferite de către furnizori. Este responsabilitatea clienților să se asigure că serviciile promovate prin catalog de catre furnizor sunt conform cerințelor acestora.

2. Politica de utilizare rezonabilă a serviciilor gratuite

Eventist.ro poate oferi anumite tipuri de servicii membrilor săi cu titlu gratuit. Disponibilitatea tipurilor de servicii cu titlu gratuit este limitată in ceea ce priveste functionalitatile si caracteristicile, dar și în ceea ce privește beneficiile oferite, putand fi diferite de cele oferite serviciilor plătite.
Eventist.ro îți rezervă dreptul unilateral de a limita posibilitatea folosirii acestor tipuri de servicii.
Dacă eventist.ro constată existența utilizării abuzive sau neconformă cu scopul destinat al serviciilor gratuite, își rezervă dreptul de a întrerupe furnizarea acestora către furnizorul aflat în culpă, fără a avea obligația motivării măsurilor întreprinse sau a notificării prealabile în acest sens.
Accesul la unele dintre serviciile eventist.ro poate să fie permis doar după plata unui abonament. Plata aferentă unui abonament se va realiza pe bază de factură proformă/factură fiscală, în lei. Accesul la unele dintre servicii este condiționat și nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani în contul eventist.ro. În situația în care doriți încetarea furnizării serviciului către dumneavoastră, înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu sunt și nu vor fi returnate.

3. Responsabilitățile utilizatorilor Furnizori din catalogul virtual

Ca furnizor sunteți responsabil de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încărcați și le puneți la dispoziție în mod public pe site.
Utilizatorul furnizor se obliga să respecte următoarele reguli:
- Trebuie să nu posteze continut (text, fotografii, video, etc) sau orice alte materiale asupra cărora nu deține toate drepturile de autor si respecta legislatia in vigoare;
- Trebuie să se asigure că toate informațiile introduse de acesta în cont să fie corecte, complete și adevărate;
- Trebuie să introducă datele de contact și informațiile despre acesta doar în câmpurile speciale specifice fiecărui tip de informație din platforma de administrare. Ne rezervăm dreptul să ștergem orice date sau informații care sunt trecute în secțiuni greșite.
- Trebuie să se asigure că toate datele furnizare de acesta necesare procesului de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate, înainte de cumpărarea unor servicii plătite.
- Trebuie să nu publice materiale obscene, defăimătoare, de amenințare, discriminatorii sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică sau fața de orice alt terț;
- Trebuie să nu posteze, difuzeze sau să transmită continut (imagine, text):

 • pornografic, erotic sau sexual explicit, de orice fel şi în orice formă;

 • care promovează actele de pedofilie, de incest sau de bestialitate;

 • care promoveaza ura fata de anumite grupuri de persoane, din motive legate de: rasa, origine etnica, religie, dizabilitati, sex, varsta, statut de veteran, identitate sau orientare sexuala.

- Trebuie să nu publice materiale care conțin viruși informatici sau alte programe cu intenție;
- Trebuie să nu încarce, posteze, difuzeze sau să transmită în alt mod orice conținut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiții, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relații contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidențiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relațiilor de serviciu sau aflate sub incidența acordurilor de confidențialitate);
- Trebuie să nu detina conturi multiple în cadrul Catalogului;
- Trebuie să nu publice, difuzeze sau să transmită orice alt material care contravine, în orice fel, normelor legale in vigoare.
- Sa permita Eventist.ro utilizarea unor elemente de continut (text, imagini, video) pentru promovare


4. Responsabilitățile utilizatorilor clienti catalogului virtual

Utilizatorul client care contactează furnizori prin intermediul catalogului trebuie să respecte următoarele reguli de utilizare:

 • Clientul trebuie să se asigure că va furniza informațiile reale și corecte referitoare la evenimentul pentru care doreste să contacteze furnizori;

 • Clientul trebuie să nu contacteze în mod abuziv și excesiv furnizori din cadrul catalogului, doar cu scopul de a obține cât mai multe oferte din partea acestora. În cazul clienților care realizează astfel de acțiuni ce pot fi considerate de tip spam, ne rezervăm dreptul de a limita temporar sau chiar permanent accesul la platformă în funcție de gravitatea faptei.

 • Clientul trebuie sa folosească platforma în scopul definit și descris în acești “Termeni și condiții”.

 • Serviciul poate fi folosit de catre utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre eventist.ro sau pentru a face legatura cu alte site-uri web, iar utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca eventist.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5. Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi design-ul site-ului eventist.ro sunt proprietatea  şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. În cazul informaţiilor şi conţinutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri pe site-ul nostru, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie.
În cazul conţinutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identificate prin menţionarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.
Conţinutul site-ului se adresează utilizării dumneavoastră personale, iar acţiunile descrise mai jos sunt permise numai cu acordul scris al Web Activ:

 • îndepărtarea însemnelor care identifica dreptul de autor al  asupra conţinutului;
 • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea  
 • reproducerea sau stocarea conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei, dacă scopul acestei activităţi este unul comercial.

Este interzisă orice utilizare a conţinutului site-ului nostru în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail info@eventist.ro
În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul eventist.ro încalcă drepturile dumneavoastră de proprietate intelectuală, dreptul la viaţa privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la info@eventist.ro în care să semnalaţi aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale.

6. Modificări ale conținutului site-ului şi ale termenilor şi condiţiilor de utilizare

Eventist Işi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge, în orice moment, porţiuni ale conţinutului site-ului eventist.ro, fără o avertizare prealabilă.

Poate modifica termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, fără a anunţa acest lucru anterior, în conţinutul site-ului.

Vă rugăm să recitiţi termenii şi condiţiile de utilizare de fiecare dată când accesaţi sau utilizaţi acest site. Continuarea utilizării site-ului după efectuarea acestor modificări presupune acceptarea în totalitate a acestor modificări.

7. Înregistrare, parole şi responsabilităţi

Navigarea pe site-ul eventist.ro nu este condiţionata de înregistrarea vizitatorului cu nume de utilizator şi parolă.
Pe site-ul eventist.ro se vor colecta date cu caracter personal ori alte informații confidențiale necesare pentru serviciile la accesate de utilizatori, in masura in care acestia au fost informati si si-au dat acordul pentru stocarea lor.
Web Activ nu este responsabila pentru daune directe sau indirecte sau orice prejudicii, inclusiv financiare, rezultate din accesul sau utilizarea site-ului eventist.ro.
Informaţiile din diversele sectiuni/pagini ale site-ului eventist.ro sunt actualizate permanent, conținutul acestora având caracter informativ.
Web Activ nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită inexactităţii unor informaţii publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă ca  să fie absolvită de orice răspundere.
Informaţiile oferite de  prin intermediul site-ului sunt exclusiv de natură generală, nu sunt în mod obligatoriu atotcuprinzătoare sau complete. În măsura în care utilizatorii doresc informații suplimentare despre cele afișate pe site pot contacta echipa  la adresa de  e-mail info@eventist.ro.
Informațiile de pe site-ul eventist.ro pot conţine legături web spre alte site-uri.
Web Activ îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau, în mod excepțional, la întregul conţinut eventist.ro.

8. Date cu caracter personal

SC Web Activ SRL  respectă legislaţia română în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în speţă Regulamentul European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

SC Web Activ SRL prelucrează date cu caracter personal precum: nume și prenume, adresa,  localitate, e-mail, număr telefon, în următoarele scopuri:
– promovare a produselor și serviciilor, marketing, publicitate, media, inclusiv pentru trimitere de newslettere care vor conține informații din domeniul organizarii de evenimente și/sau invitații la evenimente organizate de Web Activ .
– organizare de evenimente

SC Web Activ SRL colectează date cu caracter personal:

 • indirect, din surse publice (de exemplu de pe site-uri ale organizatorilor de evenimente), în măsura în care sunt afișate pe aceste site-uri în scopul contactării persoanelor vizate (specialisti, profesionisti, etc.).

Următoarele date: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon vor permite  să vă ţină la curent cu activitatea companiei și să vă invite la evenimentele organizate de aceasta.
Conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de: dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, la adresa Web Activ SRL str Bozieni 7, bl 830, ap 54 sector 6, municipiul Bucuresti ori la adresa de e-mail info@eventist.ro 
De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră NU vor fi transferate în străinătate.
Confidenţialitatea şi securitatea datelor cu caracter personal
Web Activ în calitate de operator de date cu caracter personal respectă şi garantează confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor colectate.
Web Activ îşi asumă obligaţia de a aplica măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva: distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

9. Mesaje comerciale nesolicitate

 Web Activ nu promoveaza SPAM-ul.
Pentru a vă putea oferi informații despre evenimentele organizate ori pentru a vă transmite invitații la acestea, compania  vă poate contacta și prin e-mail, ocazie cu care vă va oferi posibilitatea abonării la newsletter-ul companiei.
Web Activ va ofera posibilitatea de a va dezabona în orice moment de la acest newsletter, atât printr-un link din fiecare newesletter trimis, cât şi prin trimiterea unui e-mail la info@eventist.ro.  
De asemenea, puteți opta pentru transmiterea unei solicitări în vederea ștergerii adresei dumneavoastră de e-mail din baza noastra de date.
Pentru orice probleme, inclusiv de natură tehnică, legate de mesaje trimise de , vă rugăm să trimiteţi un e-mail la info@eventist.ro în vederea soluționării acestora.

10 Limitarea raspunderii

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel Web Activ nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

Web Activ nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra;

 • serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;

 • orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;

 • datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte;

 • informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Web Activ poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Web Activ prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA si UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI CARE FAC PARTE DIN CONDITIILE DE UTILIZARE.