Acasa   -  Salon - Prahova - Casa Seciu

Casa Seciu

Prahova | Boldesti-Scaeni

Minim persoane 50
Maxim persoane 300
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu
Casa Seciu

Despre | Casa Seciu

Fii bineveniti la Casa Seciu! Ve invităm să va minunati papilele gustative cu alese mâncăruri, din bucătăria străveche românească, dar și de prin alte țări, special culese de pricepuții noștri bucătari pentru a ve răsfăța și a va naște dorința de a reveni pe plaiurile noastre.
Veti descoperi, pe măsură ce veti răsfoi meniul Casei Seciu, minune de bucate, de la cele bine-știute, precum nespus de savuroasele noastre sărmăluțe în foi de varză, până la preparate rafinate, trecute prin păduri de vânători iscusiți.

Cu Casa Seciu – centrul de evenimente de lux preferat de vedetele din România, accesibil tuturor celor care își doresc organizare nuntă fără griji – visul devine realitate. Avem cunoștințele necesare, valorificăm experiența dobândită și încurajăm de fiecare dată ideile partenerilor noștri.
Experienta dobandita de Complex Casa Seciu in eveniment de tip organizare botez ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei noastre.
Aniversări cu sampanie si confetti? Party cu prietenii pentru care nu ai nevoie de niciun pretext? Baluri sau Reuniuni de clasă, cu nostalgii si revederi emotionante? Câte forme de petreceri private pot exista, Casa Seciu e pregatită pentru orice tip de organizare petreceri private.
Ca în cazul oricărui eveniment de companie, Casa Seciu cunoaște și respectă cerințele și rigorile de organizare evenimente corporate, care să îmbrace într-o atmosferă destinsă și informală, elementele fumdamentale și cât se poate de serioase ale unei companii.
Casa Seciu deține experiența in organizare evenimente business, noi la rândul nostru fiind o companie modernă, care stăpânește regulile de branding și imagine corporativă.

Saloanele noastre de evenimente :
- Grand Event Ballroom, cel mai apreciat spațiu de evenimente din apropierea Ploieștiului, ideal pentru nunțile somptuoase, cu mai mult de 200 de invitați;
- Regal Ballroom, unic prin jocul de lumini și eleganță, ideal pentru evenimente de 150-300 invitați;
- Ambasad’Or, somptuos și rafinat, potrivit pentru spiritele înalte și exigente, cu o capacitate de până la 170 invitați;
- Salon Select, ideal pentru evenimente intime, cu o capacitate de până la 70 persoane;
- Terasa interioară decorată în stil rustic-tradițional, cu superbă priveliște spre dealurile de pe Drumul Vinului. Capacitate terasa: 70-100 persoane.
Locul cel mai căutat pe timpul verii și cel către care privire cu cea mai mare nostalgie iarna, grădina de vară îmbină excelent confortul oferit la Casa Seciu cu aerul curat și priveliștile superbe ale zonei. Capacitate grădină: 70-150 persoane

Detalii

Minim persoane50
Maxim persoane300
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Casa Seciu!

Cere o oferta

Persoana Contact

Casa Seciu

Telefon: 0733.961.808

Email: office@casaseciu.ro

Adresa: Strada Podgoriei, Prahova, Boldesti-Scaeni

Web: casaseciu.ro