Acasa   -  Restaurant - Galati - Complex Traian

Complex Traian

Galati | Galati

Maxim persoane 350
Stil Clasic
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian
Complex Traian

Despre | Complex Traian

Nunta dumneavoastra merita servicii ireprosabile si un decor superb.
Complex Traian este alegerea cea mai buna pentru cei care doresc un eveniment fara cusur, cu o gama larga de optiuni, pentru a se potrivi evenimentelor de pana la 350 de invitati.
Cu o experienta de 19 ani in domeniu, tinem pasul cu tendintele , atat in materie de design cat si culinar.
Complex Traian este alegerea potrivita pentru o nunta de vis!

Restaurantul Traian este un restaurant cu eleganta unde evenimentele dumneavoastra se vor transforma in realitate si vor fi incununate cu succes. Restaurantul dispune de doua sali, ideale pentru nunti, banchete, receptii, botezuri si alte momente speciale din viata dumneavoastra. Restaurantul este decorat modern si se poate adapta in functie de preferintele dumneavoastra:
- Salon Garden este situat la parterul Restaurantului Traian, cu o capacitate de 160 de locuri, care se poate adapta si evenimentelor mai restranse de 20-30 de persoane. Salonul Garden este decorat modern si se poate adapta nevoilor dumneavoastra.
- Salon Boem este situat la etajul unu al Restaurantului Traian, cu o capacitate de 120 de locuri, care se poate adapta in functie de evenimentul dumneavoastra. Decorul este sic si ofera o ambianta placuta.

Traian Parc, departe de zgomotul orasului Galati, o locatie unica in natura, fara restrictii fonice, un complex dedicat exclusiv pentru organizari de evenimente. Dotat cu doua corturi pentru evenimente, echipate cu aer conditionat si incalzire, cu bucatarie proprie si personal calificat, este alegerea perfecta pentru evenimentele unice din viata dumneavoastra.
Designul deosebit, cu receptii unice si elegante, terase in aer liber in care verdele este culoarea predominanta, parcare proprie cat si profesionalismul personalului fac din Traian Parc locatia ideala.
- Cortul Grande este alegerea perfecta pentru o nunta mare, cu un ring amplu si un decor elegant, cu o capacitate maxima de 350 de locuri, este alegerea ideala pentru o nunta Grande!
- Cortul Chic cu un decor modern si rafinat, conceput atat pentru evenimente restranse cat si pentru evenimente ample, cu o capacitate maxima de 200 de locuri, este alegerea ideala pentru o nunta Chic!
- Cortul Cherry 1 cu un decor modern si rafinat, conceput atat pentru evenimente restranse cat si pentru evenimente ample, cu o capacitate maxima de 300 de locuri, este alegerea ideala pentru o nunta dulce!
- Cortul Cherry 2 cu un decor modern si rafinat, conceput atat pentru evenimente restranse cat si pentru evenimente ample, cu o capacitate maxima de 300 de locuri, este alegerea ideala pentru o nunta dulce!

Detalii

Maxim persoane350
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Complex Traian !

Cere o oferta

Persoana Contact

Complex Traian

Telefon: 0 748 29 29 00

Email: restaurant.traian@yahoo.com

Adresa: Strada Traian nr. 399, Galati, Galati

Web: nunti-galati.ro