Acasa   -  Salon - Cluj - Events by Chios

Events by Chios

Cluj | Cluj-Napoca

Maxim persoane 200
Stil Modern
Events by Chios
Events by Chios
Events by Chios
Events by Chios

Despre | Events by Chios

Din dorința îmbunătățirii serviciilor Events by Chios și din pasiunea gestionării unui eveniment până la ultimul detaliu, am creat locația de vis pentru orice ocazie. Astfel, singura grijă a clientului rămâne tipul de eveniment pe care acesta dorește să îl organizeze.
Povestea fiecărui client va putea fi transformată într-un context plin de eleganță, rafinament și inspirat din tendințele momentului. De asemenea, design-ul sălii este completat de atmosfera panoramei unice asupra lacului și a parcului central „Simion Bărnuțiu”, sala fiind localizată în incinta clădirii Chios Social Lounge, la etajul 1.

Deși la baza designul-ui stă natura prin culorile pământii și reflexiile albăstrui ale podelei, contrastul cald-rece al accentelor de marmură și elementele fine minimaliste, modelează caracterul modern și distins.

Indiferent dacă este vorba de o nuntă, un botez, un banchet, o petrecere privată / corporate sau o conferință, sala este ideală pentru orice tip de eveniment, punând la dispoziție 200 de locuri pe scaune la mese, respectiv 350 de locuri cu mese standing. În cazul în care numărul de invitați este mult mai mic, există posibilitatea de compartimentare a sălii.

Detalii

Maxim persoane200
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Events by Chios!

Cere o oferta

Persoana Contact

Events by Chios

Telefon: 0 753 059 361

Email: contact@chios.ro

Adresa: Parcul Central Simion Bărnuţiu, Cluj, Cluj-Napoca

Web: http://events.chios.ro/sala-de-evenimente/