Acasa   -  Restaurant - Galati - Imperial House

Imperial House

Galati | Galati

Maxim persoane 350
Stil Clasic
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House
Imperial House

Despre | Imperial House

La Restaurant Imperial House din Galati aveti parte de cele mai exclusive servicii cu garantia ca voia buna si atmosfera vor fi de neuitat.In cadrul acestei locatii se organizeaza doar evenimente private precum nunti, botezuri, evenimente corporate, sau alte evenimente particulare care au nevoie de un mediu elegant.

Pentru un eveniment privat de neuitat, restaurantul va pune la dispozitie doua sali special concepute pentru diverse evenimente conform numarului de invitati. Sala cea mica cu o capacitate de maxim 150 de persoane si sala mare cu o capacitate maxima de 350 de persoane pot gazdui de la petrecere onomastica restransa, botez, nunta, aniversari, logodne pana la petreceri de sarbatori si petreceri surpriza tematice. Serviciile de inalta calitate oferite de personalul special calificat si meniul conceput pentru a satisface orice exigenta va garanteaza reusita evenimentului dumneavoastra.

Imperial House este potrivit oricarui tip de eveniment corporate, de la receptii, dineuri si mese festive, lansari de firme, lansari de produse pana la aniversari firme, seminarii, simpozioane, conferinte, targuri si expozitii. cocktailuri, lansari de produse, conferinte de presa, simpozioane, prezentari, sesiuni de training si workshop-uri. Este un spatiu generos ce ofera o dotare tehnica cuprinzand ecran, videoproiector, conectare internet, acustica deosebita, aer conditionat profesional. Pe toata perioada evenimentului beneficiati de asistenta ce va oferi solutiile optime si se va asigura permanent ca totul se desfasoara conform programului stabilit.

Va stam la dispozitie pentru a organiza intr-un salon de evenimente cea mai frumoasa seara pana la cele mai mici detalii. De la eleganta pana la pregatirea si servirea de inalta clasa a personalului, localul nostru reprezinta alegerea ideala pentru a celebra momentele unice din viata dumneavoastra. Localul este amplasat intr-o zona linistita, departe de zgomotul orasului si dispune de parcare proprie. Cele doua sali generoase ca spatiu, dispun de aer conditionat, acces gratuit la internet wireless, lumini profesionale echipamente audio de ultima generatie, dotari si servicii dedicate pentru a oferi un confort maxim in organizarea si personalizarea oricarui tip de eveniment. Restaurantul va pune la dispozitie si o gama foarte variata de meniuri ideale pentru orice tip de eveniment.

Detalii

Maxim persoane350
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Imperial House!

Cere o oferta

Persoana Contact

Imperial House

Telefon: 0742 047 544 / 0746 047 544

Email: contact@imperial-house.ro

Adresa: str. Traian Nr. 399, Galati, Galati

Web: imperial-house.ro