Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Braila - Nicu Band Show

Nicu Band Show

Braila | Braila

Pret de la 1275 euro
Numar membrii 5
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show
Nicu Band Show

Despre | Nicu Band Show

Formatia NICU BAND SHOW din Braila va ofera un program special pentru nunti, botezuri, prezentari, mese festive si alte evenimente private din viata dumneavoastra.
Invitatii dumneavoastra cu siguranta vor aprecia ca ai ales o formatie cu un repertoriu divers, care stie sa multumeasca mai multe generatii. Suntem siguri ca ati cautat numeroase formatii nunti din Braila si ne bucuram ca ne luati si pe noi in considerare. Speram sa nu dezamagim, asa cum nu am facut-o nici pana acum la alte petreceri.

Pentru a da o nota de eleganta evenimentului dumneavoastra, la inceputul petrecerii putem crea un moment special de muzica cafe concert care va surprinde in mod placut invitatii, urmand ca pe tot timpul petrecerii sa abordam cat mai multe genuri muzicale nelipsind muzica populara, muzica usoara care anima petrecerea.
Pe parcursul pauzelor asiguram suport muzical.

De fiecare data reusim sa captam atentia publicului prin calitatea show-lui, instalatia de sonorizare performanta, orga de ultima generatie, masina de fum GREU (GHEATA CARBONICA) masina de baloane de sapun, schela de lumini si nu in ultimul rand prezenta noastra impecabila, cea ce definesc un show de zile mari. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati.

Orice eveniment (nunta, botez, onomastici, receptii, petrecere de firma) poate deveni special si de neuitat in compania noastra.

Ne putem deplasa oriunde si oricand pentru a fi alaturi de dumneavoastra in organizarea unui eveniment de neuitat.

Detalii

Pret de la1275 euro
Numar membrii5

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Nicu Band Show!

Cere o oferta

Persoana Contact

Nicu Band Show

Telefon: 0723.689.527

Email: nicuiordache72@yahoo.com

Adresa: Braila, Braila

Web: nicubandshow.ro