Acasa   -  Salon - Iasi - Pleiada Boutique Hotel

Pleiada Boutique Hotel

Iasi | Iasi

Pret de la 36 euro
Maxim persoane 260
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel
Pleiada Boutique Hotel

Despre | Pleiada Boutique Hotel

Pleiada Boutique Hotel & Spa vă invită să descoperiți rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 5 stele, un concept unic pentru capitala Moldovei.
Alege dintre cele patru săli pentru evenimente, gândite și proiectate într-o notă clasică și elegantă.
O petrecere reușită rămâne o amintire de neuitat, motiv pentru care Echipa Pleiada Events și-a propus să transforme fiecare eveniment într-un moment memorabil. Evenimentele de familie, private sau corporate capătă nota rafinamentului.

Atlas Hall
Când vorbim despre evenimente fericite de familie (nunți, botezuri, aniversări), Atlas Hall poate fi alegerea perfectă. Având o suprafață de 420 mp, Atlas Hall dispune de o capacitate între 150 – 260 locuri și se distinge prin elemente exclusiviste și de o atmosferă încântătoare de lux. Sala este concepută pentru a oferi multiple variante de organizare a spațiului și pentru a satisface cele mai exigente pretenții. Atlas Hall dispune și de salonul adiacent Atlas Private pentru Fruits & Sweets Bar, Kids Lounge sau Meeting Lounge, spațiu de primire și protocol, terasa privată, garderobă și dependințe, dublu acces – din interiorul și din exteriorul hotelului.

Concordia Events
Concordia Events impresionează prin lux și rafinament și propune mai multe variante de amenajare a mobilierului, în funcție de tipul de eveniment. Are o suprafaţă de 264 mp şi în funcţie de amenajare dispune de o capacitate intre 60 – 120 locuri. Dispune de spațiu de primire și protocol, garderobă și dependințe, dublă cale de acces – din interiorul sau din exteriorul hotelului.

Atlas Private
Atlas Private, salonul adiacent care deservește Atlas Hall, este un spațiu cu o suprafață totală de 67 mp, ce dispune de o capacitate între 15 – 40 locuri. Aceasta sală este potrivită mai mult pentru evenimente de tipul botezurilor sau aniversărilor. Sala este perfectă și pentru meetinguri speciale, dezbateri private, întâlniri restrânse de business.

Taas Events
Taas Events este bijuteria verde a hotelului, tocmai pentru că este accesorizată cu elemente naturale, gândite pentru a reda aspectul de sală ce se confundă, în unele colțuri, cu natura. Dintre toate sălile, aceasta se remarcă prin atmosfera luminoasă, plină de viață și aerisită.
Sala este potrivită pentru evenimente private sau de tip corporate, cu zeci de posibilități de amenajare.

Burgo Wine Cellar
Burgo Wine Cellar cu un decor atent studiat, transpune contemporan specificul vechilor conace boierești. Perfect pentru seri petrecute în compania celor dragi, restaurantul dispune de o capacitate între 30 – 50 locuri, fiind locul în care tradiția întâlnește rafinamentul.

Organizarea conferințelor și a întâlnirilor de tip Business sau Team Building la Pleiada Boutique Hotel este susținută și consiliată de echipa Pleiada Events până în ultimul detaliu. Echipa Pleiada Events tratează cu seriozitate fiecare eveniment, punând la dispoziție dotări complete din punct de vedere tehnic. Astfel, se pot organiza ședințe, întâlniri de afaceri, conferințe de presă, seri de networking sau întâlniri corporative.

Detalii

Pret de la36 euro
Maxim persoane260
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Pleiada Boutique Hotel!

Cere o oferta

Persoana Contact

Pleiada Boutique Hotel

Telefon: 0 748 016 126

Email: reservations@hotelpleiada.ro

Adresa: Șoseaua Bucium nr. 18B, Iasi, Iasi

Web: hotelpleiada.ro