Acasa   -  Cort evenimente - Galati - ZOLOTKO BALLROOM

ZOLOTKO BALLROOM

Galati | Galati

Pret de la 28 euro
Maxim persoane 200
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM
ZOLOTKO BALLROOM

Despre | ZOLOTKO BALLROOM

O dragoste perfectă este desăvârşită de o nuntă perfectă, într-o locaţie de poveste. Din ideal de perfecţiune s-a născut o noua locatie în Galaţi pe nume ZOLOTKO BALLROOM!
Zolotko Ballroom va propune eleganta, stil si rafinament la preturi competitive. Misiunea noastra este sa atingem cele mai inalte standarde in realizarea unor evenimente memorabile care sa se transforme in amintiri deosebite atat pentru voi, clientii nostri, cat si pentru invitatii dumneavoastra. In munca noastra suntem ghidati de pasiunea pentru domeniul ospitalitatii si dedicarea in tot ceea ce facem.
Zolotko Ballroom combina atmosfera eleganta, gastronomia remarcabila si ospitalitatea, pentru a crea cea mai frumoasa experienta pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra. Cortul pentru evenimente si nunti se adapteaza cu usurinta celor mai exigente preferinte, oferind posibilitati multiple de amenajare. Iluminarea, aranjamentele florale , elementele decorative in palete coloristice asortate, toate contribuie la crearea unei atmosfere romantice si distinse. Telul nostru este sa va depasim asteptarile!

Zolotko Ballroom inseamna:
- un cort cu o suprafata de 300 mp
- o capacitate de pana la 200 de invitati pentru evenimentul dumneavoastra
- cele mai proaspete si savuroase preparate culinare pregatite in bucataria proprie
- un apartament pentru odihna copiilor/ comfortul mirilor
- aer conditionat
- spatii de parcare, toate pregatite pentru a le oferi invitatilor dumneavoastra momente de relaxare si de confort maxim.

Zolotko Ballroom, vă pune la dispoziţie locaţia perfectă pentru a sarbatori încheierea studiilor şi organizează banchete şcolare pentru grupuri mai mari de 50 de persoane!
La ZOLOTKO BALLROOM va ajutam sa gasiti un mod de proiectare pentru a crea o nunta care va reflecta personalitatea si vom derula procesul pas cu pas, impreuna cu voi.
Zolotko Ballroom isi foloseste intreaga experienta pentru ca dumneavoastra si invitatii sa va simtiti confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapanirii tuturor detaliilor legate de aranjamentele florale, aranjamentele cu baloane, huse scune, esarfe scaune si tot ceea ce tine de organizarea unui botez si amenajarea locatiei din Galaţi.

Detalii

Pret de la28 euro
Maxim persoane200
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru ZOLOTKO BALLROOM!

Cere o oferta

Persoana Contact

ZOLOTKO BALLROOM

Telefon: 0756 40 59 62

Email: contact@restaurantgalati.ro

Adresa: Str. Drumul de Centura nr. 50, Galati, Galati

Web: restaurantgalati.ro