Acasa   -  Restaurant - Braila - Bliss Pub & Events

Bliss Pub & Events

Braila | Braila

Stil Modern
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub & Events
Bliss Pub
Bliss Pub

Despre | Bliss Pub & Events

Bliss Pub & Events situat pe malul Dunării este locul unde evenimentele intalnesc natura.

Bliss Pub & Events nu este doar o alta locatie de evenimente in Braila. A fost creata din dragoste pentru viata si natura, pentru a oferi oamenilor din oras un spatiu diferit de petrecere a timpului liber si a zilelor speciale.
Pentru evenimente de familie in Braila, Bliss & Events este un loc linistit, creat special pentru zile si amintiri pretioase.
Pentru evenimente de afaceri in Braila cat si pentru team building, este locatia perfecta pentru a oferi echipei tale o bine meritata pauza in natura.

Vrei sa iti organizezi nunta pe malul Dunării bucurandu-te de un peisaj de vis și un apus de soare spectaculos? Oricare ar fi dorinta ta, Bliss Pub & Events este un loc special, cu vedere la Dunăre și o capacitate de 200 de locuri, ideal pentru evenimentele deosebite din viata ta.

Terasa avem! Vedere la Dunăre superbă avem! Bar cu cocktail-uri si bauturi speciale – facem! Catering pe gustul tau – ca si rezolvat! Echipa dedicata si pregatita – suntem! Alege Bliss Pub pentru o zi de naștere in Braila. Petrece-ti ziua de nastere pe malul Dunării si schimba peisajul din oras cu verdele ierbii si frumusetea Dunării.

Locul perfect de intalnire, pe malul Dunării, pentru evenimente corporate in Brăila. Inlocuim sala clasica de conferinta si iti punem la dispozitie un spatiu interior cu o capacitate de 200 de persoane. Respirand aer curat și savurând peisajul spectaculos pe malul Dunării,ne vin cele mai bune idei.
De la conferințe și seminarii, până la workshop-uri și lansări de produse, oferim o soluție unică de închiriere locatie pentru conferințe in Brăila.
Tipuri de evenimente:
Nunta Cununie Botez Aniversare - Petrecere Petrecere Copii Majorat Eveniment Corporate Workshop - Seminarii Team-Building


Detalii

StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Bliss Pub & Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Henning Silvia

Telefon: 0749375549

Email: eritar20@hotmail.com

Adresa: Fata Portului Nr.1, Braila, Braila

Web: bliss-pub.ro