Acasa   -  Restaurant - Ilfov - Cernica Events

Cernica Events

Ilfov | Pantelimon

Pret de la 53 euro
Minim persoane 20
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events
Cernica Events

Despre | Cernica Events

Complexul Cernica e acea oază de armonie, eleganță și răsfățuri culinare cu care să te delectezi de fiecare dată când îți dorești să te „rupi”, măcar pentru puțin, de agitația cotidiană urbană.

Beneficiind de un serviciu rapid dar menținând cele mai înalte standarde ale calității și a gusturilor desăvârșit, restaurantul nostru își propune să te delecteze atât cu rețetele tale tradiționale favorite, cât și cu preparatele consacrate ale bucătăriilor internaționale. Atmosfera prietenoasă, arhitectura unică, spațiul de joacă destinat celor mici, aleile pietruite, fauna și flora încântătoare aflată la picioarele tale, atenția la detalii și apropierea de natură, toate fac parte din „rețeta noastră” pentru momentele tale de neuitat.

4 saloane elegante, concepute special pentru a putea satisface toate gusturile și exigențele, un ponton dedicat momentelor mai mult decât speciale, o terasă spațioasă, un loc de joacă ideal pentru cei mici dar și căsuțe de camping, definesc complexul nostru ca alegerea ideală indiferent că vorbim despre celebrarea nunții, botezul minunii din viața voastră, sărbătorirea unei aniversări, petreceri destinate zilelor copiilor sau chiar event-uri corporate, teambuilding-uri ori conferințe.

Beneficiind de un spațiu mai mult decât generos, de 300 de persoane, de candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune din piele, jocuri spectaculoase de lumini și efecte, posibilitatea cununiei pe ponton, într-o atmosferă de basm dar și de un decor plin de farmec, eleganță și rafinament, salonul ”Utopia” își propune să îți atingă toate așteptările, pentru ca momentul tău să fie perfect, exact așa cum ai visat și cum meriți.

Destinat nunților „altfel”, salonul ”Arcadia” e ideal dacă îți dorești ca cea mai importantă zi din viața ta să împletească armonios fericirea voastră și a invitațiilor voștri cu tradițiile și atmosfera aniilor ’60. Folsindu-se de o arhitectură ce datează din anul 1963 și având cu o capacitate de 130 locuri în interior, dar și o terasă pietruită, salonul de 800 de metri pătrați promite a vă îndeplini dorința unei veritabile călătorii în timp, fără a neglija însă nicio secundă calitatea serviciilor actuale.

Destinat nunților pline de rafinament, salonul ”Ballroom” e garanția unei seri în care eleganța să fie la loc de cinste, armonizându-se perfect cu zâmbetele voastre. Oferind un spațiu generos si o capacitate de 200 locuri, salonul dispune de climatizare, candelabre cu aur și cristale Swarovski, scaune din piele, mochetă, mese a câte 10 locuri și leduri multicolore,promitand un eveniment ravisant, de care să vă aduceți aminte întreaga viață.

Beneficiind de un spațiu mai mult decât generos, cu o capacitate de 400 de locuri, la umbra copacilor și pe malul lacului, terasa Cernica e o încântare pentru întreaga familie dar și un mod special de a lăsa, măcar pentru câteva ore, grijile cotidiene în urmă.
Peisajele ce-ți taie răsuflarea, „muzica” naturii, pontonul Cernica e acel loc în care să-ți sărbătorești sufletul așa cum merită, bucurându-te de liniște dar și de confort sau alegând să-i spui cel mai răspicat ”Da” omului pe care îl iubești infinit.

Detalii

Pret de la53 euro
Minim persoane20
Maxim persoane400
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Cernica Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Restaurant Cernica

Telefon: 0799 599 699

Email: evenimente@restaurant-cernica.ro

Adresa: Șos. Cernica, Ilfov, Pantelimon

Web: http://cernicaevents.ro