Acasa   -  Restaurant - Constanta - Complex Grand

Complex Grand

Constanta | Eforie

Maxim persoane 200
Stil Clasic
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand
Complex Grand

Despre | Complex Grand

Restaurant Grand
Intr-o atmosfera eleganta, de o inalta tinuta, Restaurantul Grand va sta la dispozitie cu 200 locuri, cu un meniu rafinat si inedit, realizat de o echipa de profesionisti. Atmosfera este intretinuta seara de seara de muzica LIVE cu un repertoriu de exceptie oferindu-va momente de relaxare si buna dispozitie.

Utilizam in exclusivitate cele mai proaspete si mai variate ingrediente naturale, respectandu-le disponibilitatea in functie de sezon.
Pentru alcatuirea retetelor, bucatarii nostri dau importanta celor mai mici detalii. Vegetarian sau nu, daca dumneavoastra poftiti si in toate cazurile, bucataria noastra este de asemenea o placere: aceea de a va lasa sa descoperiti ingrediente si gusturi neasteptate.

Restaurantul Grand este de asemenea, locul ideal in care puteti organiza orice tip de eveniment (intalniri, conferinte, seminarii, work-shop-uri, petreceri, nunti, botezuri), oferindu-va posibilitatea de a alege atat meniul cat si celelalte detalii suplimentare (decorare , sonorizare,etc.) , in functie de solicitarile dumneavoastra si de bugetul alocat.

Detalii

Maxim persoane200
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Complex Grand!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0729.910.044

Email: office@complexgrand.ro

Adresa: Strada Republicii, numarul 1, Constanta, Eforie

Web: www.complexgrand.ro