Acasa   -  Pensiune - Brasov - Complex Panicel

Complex Panicel

Brasov | Rasnov

Maxim persoane 400
Stil Rustic
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel
Complex Panicel

Despre | Complex Panicel

Pănicel este un pârâu limpede și sprințar care le-a șoptit unor oameni destoinici că se plictisește singur pe dealurile din preajma Cetății Râșnov și că ar vrea si el să susure povești spumoase celor care iubesc viața. Că a văzut multe și poate spune și mai multe despre eroismul cavalerilor și frumusețea domnițelor, despre măreția cailor, despre prospețimea ierbii și a florilor, despre dansul norilor și al fulgilor de nea.
Și, ca-ntr-o poveste din copilărie, parcă cea cu Făt-Frumos, lângă pârâul Pănicel a crescut Pensiunea Pănicel. Iar pentru că veselia, istoria, tradiția, omenia, bucatele alese s-au adunat toate sub același acoperiș, vă invităm și pe dumneavoastră să le descoperiți. Fie că vreți doar să vă relaxați câteva zile, fie că vreți să împărtășiți alături de prieteni și rude un eveniment important din viața dumneavoastră. O sală mare, luminoasă, complet utilată, cu o capacitate de 400 de persoane, vă stă la dispoziție. Iar câteva bucătărese pricepute trebăluiesc deja în jurul blidelor aburinde. Nu ne rămâne decât să ne cereți să vă organizăm cel mai fericit eveniment din viața dumneavoastră, fie că e vorba de o aniversare, o întâlnire de revedere, un Crăciun și un Revelion speciale. Tot aici, datorită dotărilor de ultimă generație și mobilierului nou, putem găzdui intalnirile de afaceri, cursurile de perfecționare. Sala este modulară, deci se adaptează oricăror cerințe.

Nunti, botezuri, evenimente de familie – oferta preferentiala, in functie de nevoile clientilor. Locatia ideala pentru aceste evenimente, peisajul dorit de orice invitat.

Traininguri si teambuilding-uri pentru angajatii tai. Locul ideal pentru dezvoltarea afacerii tale, departe de zgomot si aglomeratie. Pachetele includ cazare, masa, coffee break, sala de conferinta dotata cu flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, kit training. Activitati din partea casei: tir cu arcul, mini teren de fotbal, biliard, ping pong. Activitati care implica costuri: echitatie, excursii montane cu ghid.

Panicel se gaseste pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana. Domeniul pe care se afla, nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.

Detalii

Maxim persoane400
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Complex Panicel!

Cere o oferta

Persoana Contact

Andreea Vaidahazan

Telefon: 0756209969

Email: evenimente@panicel.ro

Adresa: DN73, 2 km Rasnov spre Bran, Brasov, Rasnov

Web: http://www.panicel.ro