Acasa   -  Restaurant - Ilfov - Complex Phoenix Cernica

Complex Phoenix Cernica

Ilfov | Cernica

Maxim persoane 300
Stil Clasic
Complex Phoenix Cernica
Complex Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica
Complexul Phoenix Cernica

Despre | Complex Phoenix Cernica

Oaza de liniste la care ai visat intotdeauna, Complexul Phoenix Cernica este situat pe malul lacului Cernica, la doar 15 km in afara Bucurestiului. Conceput ca un remediu la viata agitata si stresanta a orasului, locatia este perfecta pentru o evadare din zgomotul si traficul care iti inunda viata constant. Complexul iti ofera mixul ideal de relaxare si diversitate.

Cu un farmec unic si modern, Phoenix Cernica iti pune la dispozitie un restaurant impresionant ce poate acomoda 300 de persoane si o terasa spectaculoasa situata pe malul lacului. In plus, ofera si cazare in camere confortabile, modern mobilate, dotate cu facilitati de ultima generatie.
Piscina Phoenix Cernica este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te racoresti in zilele calde de vara. Astfel, fie ca doresti sa beneficiezi de clipe de rasfat sub soare sau ca esti in cautarea unui spatiu pentru o petrecere inedita, noi avem solutia pentru tine.

Complexul Phoenix Cernica este destinatia ideala, fie ca iti doresti sa organizezi un eveniment privat sau corporate. Echipa noastra de profesionisti ofera cele mai ingenioase solutii, personalizate nevoilor tale, avand flexibilitatea de a crea medii indraznete, moderne sau traditionale. De la peisajele spectaculoase la interioarele deosebite, dispunem de o multitudine de posibilitati pentru a crea abianta dorita. In plus, suntem determinati sa iti oferim o experienta culinara de neuitat si un nivel de neegalat de servicii.

Impresionant, romantic si memorabil, Complexul Phoenix Cernica, este o destinatie de nunta spectaculoasa. Ne mandrim cu evenimentele sofisticate, personalizate pe care le cream. Consideram ca o nunta trebuie adaptata dupa personalitatea mirilor, si astfel iti oferim libertatea de a alege spatiul care ti se potriveste.
Complexul are un farmec unic, fatada, gradinile si panoramele spectaculoase ofera fundaluri uimitoare pentru nunta, mai ales pentru fotografii. Echipa noastra se va asigura ca nimic nu este pierdut din vedere, pentru a-ti asigura nunta de vis. Meniurile noastre traditionale sau internationale celebreaza cele mai proaspete si mai bune ingrediente. Fiecare imbucatura va fi delicioasa, de la aperitivele miniaturale la deserturile cremoase.

Botezul este o sarbatoare a vietii, a familiei si a traditiei si ne luam angajamentul sa furnizam servicii de top, de la locatie la meniu. Credem ca fiecare ceremonie este speciala si ne place sa oferim o experienta personalizata.

Indiferent de natura evenimentului: team building, lansare de produs, ceremonii de premiere, petreceri de sarbatori, seminarii, conferinte de presa, luxul si eleganta acestui loc modern iti vor impresiona atat colegii, cat si potentialii colaboratori.

Detalii

Maxim persoane300
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Complex Phoenix Cernica!

Cere o oferta

Persoana Contact

Complexul Phoenix Cernica

Telefon: 0724.550.829

Email: totaleco@yahoo.com

Adresa: Strada Strandului, 077145, Ilfov, Cernica

Web: phoenixcernica.ro