Acasa   -  Conac, palat - Suceava - Conacul Domnesc

Conacul Domnesc

Suceava | Scheia

Pret de la 25 euro
Minim persoane 20
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc
Conacul Domnesc

Despre | Conacul Domnesc

Complexul este amplasat într-un vechi conac boieresc complet renovat și amenajat la standarde europene, pe o suprafață de 10 hectare în mijlocul unui parc dendrologic care asigură liniștea și aerul curat de care aveți nevoie. Acest loc mirific este perfect pentru oameni de afaceri și turiști, Conacul Domnesc din Suceava fiind alegerea perfectă pentru o vacanță departe de agitația orașului, pentru training-uri de firmă, pentru întâlniri de afaceri și team building-uri.

Serviciile de masă, a căror calitate se dorește ireproșabilă, se caracterizează prin diversitatea lor, clienții putând servi preparate din bucătăria bucovineană, tradițională, dar și internațională, în locații pline de culoare și bun gust.
Elegantul restaurant oferă într-o ambianță plină de stil și rafinament preparate culinare tradiționale românești și internaționale.
Crama este situată la subsolul restaurantului și vă invită într-un ambient rustic cu bolți și pereți din cărămidă roșie iluminată discret.
Terasa de vară îmbină într-​un mod armonios stilul modern cu cel rustic. Este situată în parc, unde copilul dumneavoastră se poate juca în siguranță.

Conacul Domnesc oferă un număr de 5 săli ce pot găzdui evenimente business sau private cu o capacitate de la 20 la 500 locuri. Sălile sunt dotate cu internet wireless și pot fi echipate cu sonorizare, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.
- Sala “Polivalentă” este multifuncțională și poate fi utilizată pentru congrese, simpozioane, banchete și nunți de mare amploare, ea având o capacitate de 500 de locuri.
- Salonul din parc dispune de o capacitate de maxim 250 locuri. Se poate utiliza pentru conferințe, simpozioane, evenimente private: nunți, botezuri etc. Sala este dotată cu aer condiționat, bucătărie proprie, grup sanitar, terasă exterioară, parcare, iar în funcție de cerințele clienților, poate fi echipată cu sonorizare, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.
- Salonul din poieniță dispune de o capacitate de maxim 250 locuri. Se poate utiliza pentru conferințe, simpozioane, evenimente private: nunți, botezuri etc.
- Sala “Evdochia” are o capacitate de maxim 20 de locuri. Este deschisă clienților din hotel, ideală pentru clipe de relaxare și alte momente petrecute alături de prieteni.
- Sala “Amfiteatru” este capabilă să găzduiasca maxim 100 de persoane. Este ideală pentru întâlniri de afaceri, simpozioane, cursuri de pregătire profesională, prezentări de produse și servicii.

Detalii

Pret de la25 euro
Minim persoane20
Maxim persoane500
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Conacul Domnesc!

Cere o oferta

Persoana Contact

Conacul Domnesc

Telefon: 0230 526 966 / 0372 300 600

Email: office@conaculdomnesc.ro

Adresa: Agronomului 445, 727525, Suceava, Scheia

Web: conaculdomnesc.ro