Acasa   -  Salon - Bucuresti - Corvaris Events

Corvaris Events

Bucuresti | Sector 4

Pret de la 39 euro
Maxim persoane 120
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events
Corvaris Events

Despre | Corvaris Events

Calitatea unui eveniment privat este dată de un decor superb ce încântă încă de la prima privire. La Corvaris Events veți găsi, cu siguranță, un decor de poveste ce va face din evenimentul organizat un adevărat succes!
În funcție de evenimentul ales, de numărul de invitați și de bugetul alocat realizăm meniul potrivit. Cu siguranță eleganța restaurantului, dar și serviciile de 5 stele vă vor aduce laude chiar și din partea celor mai exigenți oaspeți.

Cu o capacitate de aproximativ 120 de persoane, Corvaris Events poate fi închiriat pentru orice tip de eveniment privat, atât de persoane fizice cât și de persoane juridice.

Evenimente private
- Nunta - Cel mai așteptat moment din viața unei domnișoare este acela al căsătoriei, moment ce poate fi sărbătorit la Corvaris Events.
- Botez - Botezul micuțului îngeraș trebuie celebrat într-un cadru de poveste.
- Logodna / Cununie - Cauti un local deosebit in care sa sarbatoresti logodna sau cununia încheiată alături de persoana iubită? Alege Corvaris Events!
- Onomastica - Vrei să-ți serbezi ziua de naștere într-un local alături de prietenii tăi? Alege una dintre cele două săli din cadrul Corvaris Events.
- Alte Evenimente - Dacă ai de gând să organizezi un alt tip de eveniment, nu ezita să ne contactezi și cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție împreună.
- Petrecerile Corvaris - Ocazional, Corvaris Events organizează anumite evenimente speciale cum ar fi: Revelionul, Sf. Valentin, Ziua Internațională a Femeii etc.

Evenimente de business sau corporate
- Conferinte - Principalul salon al restaurantului poate fi transformat rapid si eficient intr-o sala de conferinte cu o capacitate de 80 persoane, video proiector, microfon, coffee break.
- Cocktail Party - Un cocktail party este o oportunitate deosebită pentru a petrece timp cu partenerii de afaceri într-o atmosferă relaxată. De asemenea, în cadrul unui cocktail party se pot crea parteneriate noi.
- Alte Evenimente Business - La Corvaris Events puteți printre altele să dați o petrecere de sfârșit de an pentru angajați, puteți susține cursuri, puteți lansa un produs. Alegerea este a dumneavoastră!

Detalii

Pret de la39 euro
Maxim persoane120
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Corvaris Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Corvaris Events

Telefon: 0739 519 852

Email: rezervari@corvarisevents.ro

Adresa: Șoseaua Olteniței 125, Bucuresti, Sector 4

Web: corvarisevents.ro