Acasa   -  Sala banchet - Bucuresti - Crystal Palace Ballrooms

Crystal Palace Ballrooms

Bucuresti | Sector 5

Pret de la 43 euro
Minim persoane 50
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms
Crystal Palace Ballrooms

Despre | Crystal Palace Ballrooms

Marcat de distincție și rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, vă introduce într-o atmosferă fie clasică, fie eclectică, prin intermediul personalității estetice a fiecăreia dintre cele 6 Sali ce au deja referințe de succes în organizarea oricărui eveniment, de la cele “corporate” cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferințe, training-uri, până la cele private, de tip nuntă, botez, aniversare sau petrecere. Pe langa evenimentele ale caror cerinte ating standardele unor reguli precise, orice provocare in a crea un eveniment inedit este primita cu entuziasm!

Proiecțiile, prezentările de produse, prezentările de modă, concertele, amenajarea spațiilor expoziționale, precum și oricare alt concept de prezentare își pot regăsi locația ideală la Crystal Palace Ballrooms. Nu uitați de unul dintre punctele forte ale locației constând in parcarea extrem de spațioasă în care pot fi garate, în mod gratuit, până la 150 de autoturisme!

Crystal Palace Ballrooms dispune de 6 săli, dintre care primele 4 sunt identice ca structură și dimensiuni, elementul distinctiv al acestora fiind culoarea mochetei, respectiv a candelabrului. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena și Londra, în deplin acord cu atmosfera transmisă de specificul fiecăreia dintre capitalele al caror nume îl reprezintă.
Fiecare dintre Sali vă introduce într-o atmosferă fie clasică, fie eclectică, prin intermediul personalității cromatice a fiecăreia dintre cele 6 Sali ce au deja referințe de succes în organizarea oricărui tip de eveniment, de la cele “corporate” cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferințe, training-uri, până la cele private, de tip nuntă, botez, aniversare, onomastică.
O filă de destin, cum ar fi nunta sau botezul, devin o peliculă cinematografică la Crystal Palace Ballrooms.
Accesul în fiecare dintre săli se realizează printr-un foyer spațios, extrem de elegant, având o suprafață de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru întâmpinarea invitaților. Suprafața generoasă a sălilor, însumând 352 mp la parter este completată de o lojă rafinat decorată, întinzându-se pe o suprafață de 152 mp, astfel incât suprafața totală utilă a oricăreia dintre săli este de 504 mp. Înălțimea impresionantă a spațiilor, design-ul elegant și somptuozitatea candelabrelor tuturor celor 5 săli sunt elementele ce imprimă unicitatea design-ului Crystal Palace Ballrooms.
Cea mai spațioasă sală, București Ballroom, are o suprafață de 810 mp și comunică direct cu Sala Londra, aceasta din urmă putând deveni foyerul primeia, în cazul evenimentelor de mari dimensiuni, evenimente ce depășesc 1000 de participanți.

ARANJAMENT “CABARET” sau “TEATRU”
Capacitatea sălilor Viena, Roma, Atena și Londra este de până la 250 de locuri în aranjament “CABARET” (aranjament special destinat evenimentelor private de tip nuntă, botez, aniversare sau onomastică) și de 420 locuri în aranjament “TEATRU” (aranjament cerut de evenimentele “corporate”)
ARANJAMENT CLASSROOM
În ceea ce privește aranjamentul “CLASSROOM”, oricare dintre cele 4 Săli pot acomoda aproximativ 200 de participanți în partea de jos, loja putând fi utilizată pentru servirea dejunului, iar foyer-ul pentru organizarea pauzelor de cafea.
#ballroom, salon banchet, salon nunta, salon evenimente, sala nunta, locatie nunta, sala botez, centru evenimente Bucuresti

Detalii

Pret de la43 euro
Minim persoane50
Maxim persoane1000
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Crystal Palace Ballrooms!

Cere o oferta

Persoana Contact

Madalina Lazaroiu

Telefon: 0758 30 20 30

Email: madalina.lazaroiu@crystalpb.ro

Adresa: Calea Rahovei 198A, , Bucuresti, Sector 5

Web: http://www.crystalpalaceballrooms.ro