Acasa   -  Fotografie - Bihor - Defoto

Defoto

Bihor | Oradea

Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto
Defoto

Despre | Defoto

Noi, la Defoto Studio, suntem pasionati de fotografie, de lumina, de tot ce este placut privirii si mintii si ne facem treaba cu seriozitate, chiar daca uneori glumim. Sloganul nostru este fotografii cu cap :-) . Prin aceasta deviza, incercam sa aratam, discret si cu putin umor, ca o fotografie depinde in primul rand de mintea fotografului si nu de megapixeli, chiar daca avem destui, iar aparatura este doar un accesoriu, o prelungire a unei minti mai frumoase sau mai putin. Abordam un stil de fotografie modern si minimalist prin care surprindem esentialul nuntii intr-o maniera de care veti fi incantati. Pentru asta, ne ajutam de imaginatie, umor, creativitate si lumina.
Desi nu filmam (asta e treaba altora, fiecare trebuie sa manance o paine), totusi colaboram cu mai multe studiouri video, care va pot oferi servicii excelente.

Pentru orice eveniment public sau privat, va oferim serviciile noastre. Evenimentele pot fi expozitii, spectacole, concerte, lansari de produse si servicii, inaugurarea unui sediu sau proiect, conferinte de presa, cocktail-uri, evenimente in familie. Va punem la dispozitie imaginile prelucrate, in cel mai scurt timp, pentru a putea fi publicate online sau in presa.

Defoto va ofera servicii foto de studio pentru fotografii creative, fashion, portret, de familie, glamour, stock, de produs. Studiul poate fi inchiriat.

Reviews

Nu exista Reviews pentru Defoto !

Cere o oferta

Persoana Contact

DeFoto Studio

Telefon: 0741 12 77 15

Email: studio@defoto.ro

Adresa: str. V. Alecsandri 21, Bihor, Oradea

Web: https://www.defoto.ro