Acasa   -  Restaurant - Prahova - Ferma Dacilor

Ferma Dacilor

Prahova | Gura Vadului

Maxim persoane 150
Stil Rustic
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor
Ferma Dacilor

Despre | Ferma Dacilor

Din dragoste pentru natură și pentru gastronomia tradițională, în 2013 am pus bazele Fermei Dacilor, gândită ca un proiect de, și pentru familie. Din fericire pentru familia dacică extinsă de astăzi, am dimensionat gresit proiectul, putând astfel omeni la un ospăț, peste 150 de daci. Ferma Dacilor a devenit în timp, un loc de poveste, unde trecutul ajunge din urmă prezentul doar pentru a ne aminti, din când în când, că valorile străbune trebuie atent conservate și transmise mai departe cu mândrie.

Pentru a ține pasul cu tendințele, dar și cu pretențiile justificate ale oaspeților noștri, organizăm periodic ospețe simandicoase, denumite prin cercurile occidentale, Brunch-uri, unde răsfățul culinar de pregătire și prezentare ale vedetelor gastronomice, ne este oferit de cei mai în vogă chef-i, dar doar după ce și-au dovedit în prealabil, calitățile de buni daci. Detaliile acestor evenimente sunt trâmbițate riguros din timp, prin toate gurile buciumului modern de comunicare (facebook, instagram, ...)

Nici evenimentele importante din viața obștii nu sunt neglijate la Fermă; organizăm așadar, în funcție de scenariile agreate, nunți, botezuri, zile onomastice sau mese festive.

La Ferma Dacilor se pot organiza de asemenea festivaluri tematice cu caracter dacic, sau de promovare a tradițiilor și meșteșugurilor noastre milenare.

De toate acestea se ocupă echipa noastră specializată în danț, antren și voie bună. Luați-vă așadar în tolbă cheful și nesațul pentru a petrece la Ferma Dacilor evenimente memorabile.

Detalii

Maxim persoane150
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Ferma Dacilor!

Cere o oferta

Persoana Contact

Ferma Dacilor

Telefon: 0728 757 048

Email: fermadacilor@gmail.com

Adresa: satul Tohani, comuna Gura Vadului,, Prahova, Gura Vadului

Web: fermadacilor.ro