Acasa   -  Restaurant - Bacau - Helen Hotel

Helen Hotel

Bacau | Magura

Maxim persoane 120
Stil Modern
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel
Helen Hotel

Despre | Helen Hotel

Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, o minunata padure de pini aflata la marginea orasului pe drumul national DN 11 (Bacau-Onesti), invaluit de un aer pitoresc Hotel Helen reprezinta fara indoiala un important punct de atractie turistica din orasul Bacau.

Arhitectura moderna bine integrata in caracteristicile regionale si geografice, interioarele elegante si spatioase ne plaseaza in topul celor mai exigente preferinte si reprezinta un loc excelent atat pentru relaxare cat si pentru intalnirile de afaceri.
Este un loc în care timpul dispare și face loc pentru cele mai intense și calde experiențe. Fiecare cameră este diferită – avem un loc în care corpul tău se relaxează și se bucură de masaje și terapii, avem un loc uimitor unde vă puteți bucura de frumoasele culori ale naturii, avem un loc unde puteți asculta pădurea.

Dotări sală de conferințe : flipchart + consumabile , ecran de proiectie, videoproiector, sistem de sonorizare, internet wireless, aer conditionat, incluse in tarif. Capacitatea sălii este maxim 55 de persoane, cu așezare în stil teatru.

Detalii

Maxim persoane120
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Helen Hotel!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0372 344 000

Email: office@helenhotel.ro

Adresa: Bacau, Magura

Web: https://helenhotel.ro