Acasa   -  Restaurant - Caras-Severin - Hotel Ferdinand

Hotel Ferdinand

Caras-Severin | Baile Herculane

Pret de la 30 euro
Maxim persoane 100
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand
Hotel Ferdinand

Despre | Hotel Ferdinand

Hotelul Ferdinand din Baile Herculane ofera oaspetilor sai experiente culinare si servicii excelente precum si locatii diverse pentru servirea mesei intr-o ambianta placuta. Restaurant Ferdinand, cu o capacitate de 84 de locuri, va sta la dispozitie cu un meniu variat din bucataria savuroasa internationala si traditionala, într-un mediu agreabil, desavârsita de un serviciu profesionist si deopotriva amabil.

Gradina de vara este amenajata in stil rustic, cu foisoare de lemn decorate in stil traditional. Gradina de Vara Ferdinand devine, in zilele toride de vara, locul ideal pentru a savura delicatesele bucatariei banatene sau pentru organizarea de cine barbeque/ petreceri private. Ambianta speciala nu lasa loc altor descrieri……decat doar invitatiei de a va lasa sedusi de farmecul ei.

Sala de conferinta si evenimente are o capacitate de 100 de locuri, beneficiaza de lumina naturala si este dotata corespunzator: internet wireless, flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, instalatie de sonorizare.
Poate fi adaptata diverselor tipuri de evenimente de tip business: conferinte, prezentari, training-uri, work-shop-uri, expuneri, programe de teambuilding si / sau evenimente sociale (nunti, botezuri, petreceri private).

Daca evenimentul pe care doriti sa il organizati necesita mai mult spatiu, va putem pune la dispozitie un spatiu suplimentar (mansarda hotelului), ce poate fi rapid amenajata pentru a gazdui cu succes evenimentul dorit.

Parcarea spaţioasă supravegheata video este oferita clientilor gratuit.

După timpul petrecut la cursuri, oferim gratuit participantilor ocazia de a profita de clipe de relaxare la piscina terapeutica, sala de fitness. De asemeni, contracost, se pot bucura de diferite terapii: jacuzzi cu cromoterapie, dus subacval, saună, masaje, împachetari, băi.

In cazul evenimentelor corporate gasim cele mai bune variante de petrecere a timpului pentru grupul tau. La cerere, putem organiza: seri barbeque, servicii DJ, petreceri cu tematică (disco party, carnaval), program folcloric, mese servite în aer liber (Gradina Ferdinand), team-building indoor sau outdoor cu personal calificat, drumeții, excursii în împrejurimi.

Detalii

Pret de la30 euro
Maxim persoane100
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hotel Ferdinand!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hotel Ferdinand

Telefon: 0732.669.171

Email: office@hotel-ferdinand.ro

Adresa: Piata Hercules nr. 1 , Caras-Severin, Baile Herculane

Web: www.hotel-ferdinand.ro