Acasa   -  Club, bar - Ilfov - KOKOS FUN&PLAY

KOKOS FUN&PLAY

Ilfov | Voluntari

Stil Modern
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY
KOKOS FUN&PLAY

Despre | KOKOS FUN&PLAY

Bine ai venit la KOKOS FUN&PLAY – Petreceri cu stil!
Aici te asteapta cel mai nou spatiu de joaca si de petreceri pentru copii si adulti din Bucuresti si Ilfov si cele mai reusite petreceri.

Noi suntem aliatul tau de nadejde atunci cand vrei sa il surprinzi pe „micutul tau” si sa ii organizezi cea mai frumoasa petrecere de aniversare sau atunci cand doresti sa petreci alaturi de familie si de prieteni un moment important din viata ta de familie. Bun venit intr-o lume exotica, magica si atragatoare, unde dam viata celor mai frumoase evenimente!
Cu multa daruire si cu mult entuziasm am creat un loc de joaca si de petreceri adresat copiilor, adolescentilor si adultilor, care sa ofere pachete complete pentru organizarea de evenimente private si corporate si de alte activitati pentru copii si intreaga familie.
La Kokos Fun&Play am creat cel mai nou si mai atractiv univers de joaca si distractie pentru familia ta. Atractiile si jocurile puse la dispozitie de Kokos Fun&Play sunt adaptate pentru varsta, nevoile si asteptarile pe care le au clientii nostri mici si mari.
Stim ca iti place sa te distrezi si, de aceea, iti propunem o vizita in cel mai exotic si mai glamorous spatiu de joaca si de petreceri pe care l-ai vazut pana acum. Hai sa ne jucam, copii! Hai sa ne simtim copii, dragi parinti!

Petreceri private
Noi stim ca iti plac petrecerile si mai stim ca vrei sa ii organizezi copilului tau cea mai frumoasa aniversare de pana acum. Dar cum? Exista un inceput si, de aceea esti pe site-ul nostru. Aici gasesti oferte customizate si poti personaliza totul de la tematica si concept, pana la decoruri si accesorii; de la meniuri pentru copii si adulti, pana la ateliere si spectacole; de la inchiriere de echipamente si pana la extra serviciile pe care vi le putem pune la dispozitie pentru cea mai reusita si de neuitat petrecere.

Evenimente corporate
Organizare evenimente & Pachete complete de servicii
Suntem o echipa profesionista, pusa in slujba unui eveniment complet si memorabil. Fie ca iti doresti servicii, produse sau inchirieri de echipamente, Kokos Fun&Play are solutii complete pentru tine.

Ateliere
Iti plac petrecerile, vrei sa te simti bine si stii ca fericirea copilului tau depinde in egala masura de timpul petrecut alaturi de el. La Kokos Fun&Play te ajutam sa petreci timp de calitate alaturi de copilul tau si sa fii prezent atunci cand zambeste, cand traieste emotia descoperirii, cand experimenteaza, atunci cand invata si cand se bucura.

Detalii

StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru KOKOS FUN&PLAY!

Cere o oferta

Persoana Contact

KOKOS FUN&PLAY

Telefon: 0 766 572 950

Email: office@kokoss.ro

Adresa: Bulevardul Pipera 43, Pipera, Ilfov, Voluntari

Web: kokoss.ro