Acasa   -  Salon - Timis - La Rousse

La Rousse

Timis | Timisoara

Minim persoane 40
Maxim persoane 170
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse
La Rousse

Despre | La Rousse

Restaurantul La Rousse din Timisoara este specializat pe organizarea de evenimente avand o experienta de peste 8 ani in domeniu si peste 700 evenimente organizate.
Tipurile de evenimente organizate in restaurantul nostru sunt- nunti, botezuri, banchete, majorate, mese festive, prezentari de produse si servicii, conferinte, seminarii, pomeni, parastase, onomastici, petreceri de copii, revelion, 8 martie, Valentines Day.

Dispunem de ;
– 2 sali de evenimente ( pana la 100 si 170 persoane), special amenajate pentru evenimente organizate, fara stalpi interiori, climatizare si ventilatie profesionala, garderoba invitati, ambianta placuta, moderna, parcare proprie.
– 1 restaurant/pizzerie cu o capaciate de 80 locuri, situat pe artera principala, la 5 minute de centrul orasului. Aici servim pizza, meniul zilei, meniu a la carte si organizam petreceri mici si medii ( nunti, botezuri, mese festive, majorate, petreceri de copii, etc. )

Saloanele noastre:
SALA ELEGANCE – are o capacitate de 80 - 170 locuri si este fara stalpi interiori, astfel invitatii se vad intre ei, iar aranjatul meselor se poate face dupa bunul plac. Este o sala optima pentru evenimente intre 80 si 170 invitati (nunti, botezuri, mese festive, revelioane, banchete, etc). Situata la parterul restaurantului, se poate decora in 12 variante de culori, perdelele sunt iluminate cu sistem LED RGB pentru o atmosfera placuta invitatilor, dispunem si de garderoba pentru invitati si spatiu exterior pentru fumat.
Sala ROMANTIC dispune de 100 de locuri, este un open space fara stalpi interiori ce permite o viziune de ansamblu asupra intregii sali.
In functie de dorintele si preferintele dumneavoastra puteti alege mese rotunde sau dreptunghiulare. Pentru masa de prezidiu se poate opta si pentru masa in forma de inima (singura din tara) pentru un eveniment unicat. Este o sala frumoasa, intima, optima pentru evenimente de 40-100 persoane, nunti medii, botezuri, majorate, banchete , petreceri copii, mese festive, onomastici si conferinte.
SALA FASHION- este o sala cocheta recomandata pentru evenimente mai restranse: zile de nastere, petreceri pentru copii, botezuri mici, parastase, majorate, mese festive, banchete, etc. Este o sala open space fara stalpi ce dispune de 80 de locuri si mese rotunde sau patrate. Sala beneficiaza de aer conditionat si sistem de ventilatie si are o acustica foarte buna si are un separeu de pana la 25 locuri, astfel chiar si pentru evenimentele de 10-25 persoane este locatia preferata.

Detalii

Minim persoane40
Maxim persoane170
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru La Rousse!

Cere o oferta

Persoana Contact

La Rousse

Telefon: 0757 575 899 | 0744 777 384 | 0757 575 892

Email: contact@la-rousse.ro

Adresa: Strada Closca nr 53, Timis, Timisoara

Web: www.la-rousse.ro