Acasa   -  Animatori, dansuri, MC - Bucuresti - Let's Dance

Let's Dance

Bucuresti |

Let's Dance
Let's Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance
Let s Dance

Despre | Let's Dance

Predăm dans din 2003 și am avut până acum peste 12.000 de cursanți.
Experiența ta Let's Dance va fi utilă și plăcută. Te vom învăța să dansezi, dar în același timp vom râde împreună, vom glumi și ne vom simți bine.

Prima impresie contează de fiecare dată și Dansul Mirilor este primul vostru dans oficial ca soț și soție. Acordați-i importanța cuvenită! Pregătiți un dans frumos care va arăta lumii întregi că formați o echipă puternică, o echipă durabilă.
Multe detalii ale nunții care acum le consideri de maximă importanță vor fi uitate peste 4-5 ani, însă melodia primului dans, aplauzele prietenilor tăi suprinși că tu dansezi și emoția de atunci nu se uită niciodată.
Începând din 2003 până acum am pregătit pentru nuntă peste 2500 de cupluri de miri.

Dansatori pentru nunta ta, botezul sau evenimentul tău
Organizezi un evenimente special? Noaptea poate fi lungă și oamenii, în general, se plictisesc repede. Nu vrei să-i vezi stând pe scaune și verificându-și Facebook-ul. I-ai vrea 100 la sută acolo la evenimentul tău, nu prin lumi virtuale.
Dansatorii sunt soluția pe care ți-o propunem noi. Ei vor crea și vor întreține atmosfera și în afară de dansurile lor profesioniste cel mai tare este că, dacă tu dorești, în show-urile lor pot exista părți în care ei implică în spectacol și invitații tăi, ridicându-i la dans.

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Let's Dance!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0721 298 160

Email: letsdance@letsdance.ro

Adresa: Bucuresti,

Web: letsdance.ro