Acasa   -  Aranjamente florale - Bucuresti - Maison d’Or

Maison d’Or

Bucuresti | Sector 3

Maison d’Or
Maison d’Or
Maison d’Or buchet mireasa
Maison d’Or buchet mireasa
Maison d’Or aranjament floral
Maison d’Or aranjament floral
Maison d’Or aranjament masa
Maison d’Or aranjament masa
Maison d’Or
Maison d’Or
Maison d’Or buchet mireasa
Maison d’Or buchet mireasa
Maison d’Or
Maison d’Or
Maison d’Or cocarda nunta
Maison d’Or cocarda nunta
Maison d’Or lumanare botez
Maison d’Or lumanare botez

Despre | Maison d’Or

Dorim sa ne prezentam: Florarie online Maison d'Or, o casa a florilor, un loc in care fiecare fir de trandafir, lalea, crizantema, hortensie sau iris este pretuit asemeni unei bijuterii poleite in aur. Fiecare floare este atent selectata pentru a da culoare unui eveniment special sau pentru a fi dovada unei povesti de iubire, pentru a insenina o zi a unei persoane dragi tie sau pentru transmite un sentiment de apreciere.
Poti darui o floare, sau poti impresiona prin eleganta unui buchet de flori. Poti strange cateva fire intr-un buchet, sau le poti transforma intr-o adevarata opera de arta asemenea unui tablou ce trasmite o vie emotie. Poti iubi florile sau le poti intelege, adora, respecta. Asa cum o facem noi. In stilul Maison d'Or.

La Maison d'Or, florile sunt pe maini sigure si orice comanda devine un proiect floral in adevaratul sens al cuvantului, pentru echipa noastra. Nu de putine ori, realizarea unui aranjament floral deosebit este precedat de desene, machete, propuneri de design, pentru ca totul sa iasa perfect. Floristii Maison d'Or inseamna 6 oameni cu experienta si studii in domeniul holticulturii, designului si aranjamentelor florale. Ideile si pasiunea lor pentru flori au fost rodul acestui proiect.

Doresti sa oferi o singura floare? in jurul ei putem desena un aranjament special din accesorii potrivite. Iti doresti un buchet spectaculos, demn de zeci de mii de aprecieri pe retelele de socializare? Iti putem propune variante standard sau buchete personalizate. Orice solicitare a clientilor nostri este o provocare pentru a crea ceva nou, inedit, special.

Online sau offline, ne poti gasi mereu pregatiti pentru a-ti oferi buchetul sau buchetele potrivite ori pentru a pune in scena un adevarat spectacol floral pentru orice tip de eveniment.
Te invitam sa redescoperi culoarea, parfumul si eleganta florilor stransa de noi in buchete speciale.

Suntem alaturi de tine in cele mai importante momente, chiar si in ziua in care spui marele ”Da” oferindu-ti buchete de mireasa inedite. Nunta ta este un eveniment important, de aceea ai nevoie de o florarie online premium de unde sa poti comanda buchete de flori, flori in cutii si buchete de mireasa deosebite. Alege-ne pe noi pentru ca din colectia noastra de aranjamente florale nunti nu lipsesc nici selectiile de trandafiri criogenati, florile nemuritoare care scriu povesti de dragoste trainice. Noi iti oferim aranjamente florale nunta, buchete de mireasa dar si buchete de nasa, alaturi de servicii ireprosabile de livrare flori la domiciliu, pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta. Vom crea pentru tine buchetul de mireasa perfect, din flori elegante, colorate, simple sau sofisticate, care sa iti completeze intr-o maniera armonioasa tinuta din ziua in care te vei casatori. De asemenea ne ocupam si de realizarea celor mai deosebite buchete de nasa, pe care te invitam sa le descoperi in colectia noastra. Totodata, iti punem la dispozitie aranjamente florale nunta care pot transforma locatia aleasa pentru eveniment intr-un colt de Rai!
#aranjamente florale nunta, buchet mireasa, buchet nasa, aranjamente florale masa, decor floral

Va punem la dispozitie:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Maison d’Or!

Cere o oferta

Persoana Contact

Maison d’Or

Telefon: 0770.663.399

Email: evenimente@maisondor.ro

Adresa: Str Rodiei nr 36, Bucuresti, Sector 3