Acasa   -  Salon - Constanta - Noblesse Ballroom

Noblesse Ballroom

Constanta | Constanta

Maxim persoane 400
Stil Clasic
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
salon nunta Constanta Noblesse Ballroom
salon nunta Constanta Noblesse Ballroom
nunta Constanta la Noblesse Ballroom
nunta Constanta la Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
Noblesse Ballroom
conferinta la Noblesse Ballroom
conferinta la Noblesse Ballroom

Despre | Noblesse Ballroom

Noblesse Ballroom Salon in Mamaia - Arta evenimentului perfect
Suntem onorati de fiecare data cand alegeti salonul nostru pentru a celebra cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Pentru asta tinem, in primul rand, sa va multumim si va promitem ca serviciile noastre vor fi mereu la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Salonul Noblesse ridica la un nivel superior standardele organizarii nuntilor, botezurilor si petrecerilor corporate putand gazdui pana la 400 de invitati.

Visati la o nunta perfecta la malul marii sau la un salon de nunta ca cele din povestile cu printi si printese? Ati gasit locatia perfecta! Noblesse Ballroom, cel mai nou si cochet salon de nunti din statiunea Mamaia. Salonul Noblesse este condus de o echipa profesionista si entuziasta, pregatita sa faca fata oricarei provocari in materie de nunta.
Decorul rafinat, mobilierul elegant si dotarile moderne ale salonului nostru creeaza atmosfera perfecta pentru o nunta ca in povesti la malul marii. Pentru un inceput frumos, Noblesse Ballroom va pune la dispozitie husele, fundele si fetele de masa.

Noblesse Ballroom Mamaia este locatia perfecta pentru o petrecere de botez. Nu vor lipsi decoratiunile tematice, vesele si colorate, care vor insufleti petrecerea de botez. In ambianta salonului Noblesse Ballroom, bebelusul dumneavoastra va fi un mic print sau printesa. La sfarsitul zilei veti fi fericiti ca ne-ati ales pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra si a copilului dumneavoastra.

In fiecare an asteptam cu nerabdare aniversarile din cadrul familiei noastre. Fie ca este vorba despre ziua de nastere, onomastica sau celebrarea casatoriei, aniversarile ne aduc mai aproape de cei dragi si creeaza momente speciale.

Petrecerile corporate sunt o eticheta a companiei dumneavoastra, alaturi de profesionalism si succesul in afaceri. Dati un plus de stil companiei pe care o conduceti printr-o petrecere corporate. Noblesse Ballroom Mamaia ofera atmosfera perfecta pentru o reusita petrecere corporate alaturi de angajatii si colaboratorii dumneavoastra.

Noblesse Ballroom Mamaia este gazda perfecta pentru evenimente mondene cu stil. Prezentari de moda, receptii, dineuri, baluri caritabile si petreceri extravagante, toate vor fi desavarsite de atmosfera eleganta si luxoasa a Noblesse Ballroom.

Detalii

Maxim persoane400
StilClasic

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Noblesse Ballroom!

Cere o oferta

Persoana Contact

Noblesse Ballroom

Telefon: 0241 831 812 | 0241 831 872

Email: Office@noblesseballroom.ro

Adresa: Complex hotelier Dacia Sud, Mamaia, Constanta, Constanta

Web: www.noblesseballroom.ro