Acasa   -  Conac, palat - Bucuresti - PALATUL NOBLESSE

PALATUL NOBLESSE

Bucuresti | Sector 2

Maxim persoane 100
Stil Istoric
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE
PALATUL NOBLESSE

Despre | PALATUL NOBLESSE

PALATUL NOBLESSE din Bucuresti este un univers fascinant, unde s-a reinviat o lume apusa si ne transpune in farmecul si eleganta, nobila a secolului trecut, dar aducand in prin plan valori si fapte actuale, caci istoria inseamna trecut si contemporaneitate in acelasi timp. Acest Lifestyle Palace este un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna este integrata perfect. Fiecare incapere a Palatului Noblesse a fost amenajata pentru a fi locul perfect pentru evenimente exclusiviste, corporate, culturale, mondene sau cursuri de perfectionare.

Vrei să celebrați un nou parteneriat încheiat sau semnarea unui contract de amploare pentru firma dumneavoastră? Doriți să aveți un business meeting într-un cadru informal, discret și elegant? Sau poate vrei o întâlnire cu echipa în afara instituției pentru a sărbători aniversarea companiei. Spațiile noastre sunt perfecte pentru nunti, botezuri, petreceri, conferințe, workshop-uri, cursuri de perfecționare, fiind prevăzute retroproiectoare și sisteme de sonorizare de o înaltă calitate, zone pentru servirea mesei și a coffee-break-urilor.

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedește a fi alegerea perfectă, fiind un spațiu dedicat eleganței clasice, impunător și fascinant prin fiecare detaliu architectural care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă a fost integrată perfect.
În cazul în care optați pentru închirierea încăperilor Palatului Noblesse vă putem pune la dispoziție servicii suplimentare cum ar fi design de eveniment, servicii de catering, entertainment, etc, care vor veni în sprijinul dumneavoastră pentru a va bucura de un eveniment unic.
Sălile Palatului Noblesse – Lifestyle Palce sunt exact ceea ce aveți nevoie pentru evenimentul dumneavoastră!
Locație centrală (zona Universitate)
Clădire monument istoric complet restaurată și consolidată la cele mai înalte standarde
6 incaperi, amenajate în stil clasic sau contemporan
Capacitate maxima 100 persoane (așezare la masă) și 300 persoane (tip cocktail)
Parcare, capacitate 60 locuri
Gradină de vară
Event Manager responsabil la evenimente

Vă punem la dispoziție gama completă de servicii care vor da clasă evenimentului dumneavoastră printre care se numără parking, hostess, catering, entertainment, meniuri personalizate și realizate de catre chefi de renume:
Catering (meniuri personalizate)
DJ/ Entertainment
Aranjamente florale

Detalii

Maxim persoane100
StilIstoric

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru PALATUL NOBLESSE!

Cere o oferta

Persoana Contact

PALATUL NOBLESSE

Telefon: 0749 232 311

Email: event.manager@palatulnoblesse.ro

Adresa: Strada Sfintilor, Nr. 7, Bucuresti, Sector 2

Web: palatulnoblesse.ro