Acasa   -  Pensiune - Brasov - Pensiunea Laura Brasov

Pensiunea Laura Brasov

Brasov | Brasov

Maxim persoane 100
Stil Clasic
Pensiunea Laura Brasov
Pensiunea Laura Brasov
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura
Pensiune Laura

Despre | Pensiunea Laura Brasov

Situata in partea de sud a orasului aproape de iesirea spre Bucuresti, intr-o zona pitoreasca, foarte linistita si usor accesibila, la numai 15 minute de centrul istoric al Brasovului, Pensiunea LAURA ofera oaspetilor sai conditii deosebite si servicii de calitate intr-o ambianta intima aparte.

Pensiunea dispune de camere duble, triple si family foarte confortabile si bine utilate, la standard de trei stele, un restaurant elegant cu meniuri traditionale, bar de zi, terasa in aer liber si parcare proprie. Restaurantul Pensiunii Laura cu o capacitate de 95 de locuri, va ofera delicatese traditionale romanesti si internationale, impreuna cu o gama variata de bauturi fine intr-o atmosfera calda si primitoare. Putem organiza nunti, botezuri, conferinte, sedinte, intruniri.


Deasemenea este alegerea potrivita pentru delegati si profesionistii aflati in interes de afaceri, fiind amplasata foarte aproape de principala zona comerciala a orasului (la 300 metri de Calea Bucuresti) si cu acces facil catre centru si celelalte regiuni ale Brasovului.

Serviciile oferite sunt la un standard ridicat si au fost concepute intr-un mod practic si prietenos, orientate catre nevoile fiecarui client in parte.

Detalii

Maxim persoane100
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Pensiunea Laura Brasov!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0744.522.088

Email: contact@laura-pensiune.ro

Adresa: str Lacurilor nr 33C, Brasov, Brasov

Web: http://www.laura-pensiune.ro