Acasa   -  Aranjamente florale - Timis - Rayna Decor

Rayna Decor

Timis | Timisoara

Rayna Decor
Rayna Decor
aranjamente florale Rayna Decor
aranjamente florale Rayna Decor
flori nunta Rayna Decor
flori nunta Rayna Decor
Rayna Decor
Rayna Decor
Rayna Decor
Rayna Decor
decor nunta Rayna Decor
decor nunta Rayna Decor
buchet miresa Rayna Decor
buchet miresa Rayna Decor

Despre | Rayna Decor

Rayna Decor din Timisoara s-a nascut din pasiune pentru frumos, talent si dorinta de a crea in permanenta. Am organizat si am decorat pentru 1000 de evenimente si in continuare raspundem provocarilor pentru a aduce multumire si satisfactie clientilor care doresc sa se bucure de evenimentul lor si sa ramane cu amintiri unice.

Serviciile noastre:
- ARANJAMENTE NUNTA – Rayna Decor vă crează cadrul perfect pentru o nuntă așa cum v-o imaginați. Folosind flori naturale și detalii fine, nunta va fi povestea visată.
- ARANJAMENTE FLORALE – Rayna Decor este importator direct de flori tăiate din Olanda. Putem aduce orice sortiment de floare iar designerii noștri le vor aranja cu măiestrie pentru a crea un adevărat spectacol floral pentru invitații dumneavoastră.
- BUCHETE FLORI – buchete de mireasă, buchete de nașă, buchete de domnișoare, buchete de oferit, cutii cu flori, lumânări de nași, flori în piept, corsaje, buchete pentru mașini.
- BOTEZ – Emoția venirii pe lume a unui copil poate fi celebrată cu bucurie în detalii. Vă așteptăm să gândim ceva personalizat pentru micuțul dumneavostră!
- ANIVERSARE – punem la dispoziție buchete de flori, colțuri foto și alte elemente decorative menite să anime petrecerea.
- EVENIMENT MONDEN – târguri de nuntă, baluri, recepții, conferințe.


Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Rayna Decor!

Cere o oferta

Persoana Contact

Rayna Decor

Telefon: 0723 984506

Email: raynadecor@yahoo.com

Adresa: Str. Alunis nr. 30, Timis, Timisoara

Web: http://rayna.ro