Acasa   -  Salon - Bucuresti - Regal Ballroom

Regal Ballroom

Bucuresti | Sector 1

Pret de la 46 euro
Minim persoane 25
Regal Ballroom
Regal Ballroom
salon nunta Regal Ballroom
salon nunta Regal Ballroom
Regal Ballroom
Regal Ballroom
gradina Regal Ballroom
gradina Regal Ballroom
locatie nunta Regal Ballroom
locatie nunta Regal Ballroom
Regal Ballroom
Regal Ballroom
ring de dans Regal Ballroom
ring de dans Regal Ballroom
salon botez Regal Ballroom
salon botez Regal Ballroom
pavilion evenimente Regal Ballroom
pavilion evenimente Regal Ballroom
Regal Ballroom
Regal Ballroom
Regal Ballroom
Regal Ballroom

Despre | Regal Ballroom

Situat in zona Piata Presei Libere, Bucuresti, Centrul de evenimente Regal Ballroom reprezinta cadrul ideal pentru intalniri de afaceri, evenimente corporate, seminarii, conferinte, nunti sau botezuri.

La Regal Ballroom - Centrul de evenimente accesibil tuturor celor care isi doresc o organizare nunta, botez sau aniversare fara griji – visul devine realitate. Detinem expertiza, valorificam experienta dobandita si incurajam de fiecare data ideile partenerilor nostri. Daca sunteti interesat de organizarea unui evenimente (inclusiv lansari de produs, seminarii, workshop-uri, expozitii, etc.) solutia dumneavoastra pentru desfasurarea acestora va este oferita de catre REGAL BALLROOM care dispune de sali de conferinta de diferite capacitati, tehnologie audio – video, instalatie de traducere simultana si logistica pe masura necesara organizarii profesioniste de evenimente.
REGAL BALLROOM va pune la dispozitie 4 saloane spatioase, cu dotari de ultima generatie, precum si o echipa de profesionisti creativi si flexibili! Acestia vor sta cu placere la dispozitia Dumneavoastra pentru a va asigura atat confortul si relaxarea cat si reteta unui eveniment de neuitat.

DIAMOND GARDEN
Evenimentul tau va fi inconjurat de frumusetea si relaxarea gradinii de vara, iar calitatea si confortul scaunelor chiavari, a drapajelor si a candelabrelor folosite, sunt atu-ul pentru o petrecere cu clasa!!Cu o capacitate de 90-150 persoane Pavilionul de Vara - Cort este potrivit pentru organizare nunti, botezuri, cocktail sau aniversari!

SALON RUBIN
Ambianta este una deosebita reusind sa imbine perfect finisajele moderne ale salonului care poate gazdui de la 170 la 660 de invitati. Semineul cu un design unic va fi o adevarata atractie pentru invitatii dumneavoastra.
Abordarea neoromantica confera acel aer de poveste absolut necesar in cadrul unui eveniment cum este nunta.

SALON CRISTAL
Am colaborat cu experti in amenajari interioare pentru a atinge perfectiunea, pentru ca cel mai important eveniment din viata dumneavoastra sa devina cea mai frumoasa amintire. Salon Cristal poate gazdui de la 80 la 130 invitati. La Salon Cristal puteti sa va bucurati de un ring de dans generos pentru a profita la maxim de buna dispozitie.

SALON SAFIR
Salon Safir va primeste intr-o liniste reconfortanta si o atmosfera de poveste. Paleta de culori aleasa de noi va da o nota eleganta evenimentului dumneavoastra. Luminile sunt alese cu grija pentru o ambianta perfecta. Capacitatea salonului este de minim 80 si maxim 110 locuri.

SALON AMETIST
Micut si cochet, salon Ametist poate gazdui de la 25 pana la 50 de persoane, fiind locul ideal pentru organizare evenimente de mica anvergura: zile de nastere, zile onomastice, botezuri, cununii si in special petreceri pentru copii.

Detalii

Pret de la46 euro
Minim persoane25
Maxim persoane660
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Regal Ballroom!

Cere o oferta

Persoana Contact

Regal Ballroom

Telefon: 0745.500.050

Email: office@regalballroom.ro

Adresa: B-dul Poligrafiei 1, Bucuresti, Sector 1

Web: www.regalballroom.ro