Acasa   -  Restaurant - Bucuresti - Restaurant Pui de Urs

Restaurant Pui de Urs

Bucuresti | Sector 6

Maxim persoane 120
Stil Clasic
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs
Restaurant Pui de Urs

Despre | Restaurant Pui de Urs

Restaurant Pui de Urs din Bucuresti a fost întotdeauna un restaurant cu mâncare buna si o doza rara de respect pentru clienti.
Asa ca evolutia lor nu poate decât sa ma bucure, pentru ca demonstreaza ca daca esti serios si iti faci treaba cu sârg si drag, e imposibil sa nu ai succes…
Restaurant Pui de Urs reprezinta tot ce are mai bun neamul românesc – ospitalitate, servicii impecabile, atmosfera foarte primitoare si, normal, o mâncare cum nu cred ca se mai gaseste prin Bucuresti.
Chelnerii zâmbitori si vorbareti, când vine vorba sa-ti recomande câte o bunatate din meniu, cu bucurie iti aduc un cârnacior de casa, usor afumat, putin tras la tigaie, care, nu exagerez, se topeste in gura si creeaza dependenta…
Restaurant Pui de Urs prezinta oferte speciale meniu nunta, botez fiind un restaurant nunta Bucuresti cu sala evenimente, botez precum si sala conferinte. Preturi mici pentru orice tip de petrecere.

Restaurant Pui de Urs acopera o gama diversificata de evenimente, ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurant Pui de Urs, in Bucuresti.

Planuiesti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat. Vrei ca totul sa decurga perfect, pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard. Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana alegeti cu incredere Restaurant Pui de Urs.

Restaurantul dispune de urmatoarea capacitate: Salon 40 locuri, Salon 60 locuri, Salon 90 locuri, Crama 90 locuri, terasa vara 120 locuri, terasa etaj 60 locuri.

Detalii

Maxim persoane120
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Restaurant Pui de Urs!

Cere o oferta

Persoana Contact

Restaurant Pui de Urs

Telefon: 0724.622.226

Email: office@puideurs.ro

Adresa: Strada Economu Cezarescu Nr 42 , Bucuresti, Sector 6

Web: puideurs.ro