Acasa   -  Restaurant - Timis - Restaurant Tinecz

Restaurant Tinecz

Timis | Timisoara

Maxim persoane 130
Stil Clasic
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz
Restaurant Tinecz

Despre | Restaurant Tinecz

Familia Martinecz a inaugurat restaurantul Tinecz din Timisoara in data de 10 decembrie 1996, restaurantul fiind specializat in bucatarie italiana si internationala.
De-a lungul anilor, Tinecz si-a castigat o reputatie solida pentru calitatea meniurilor servite, portiile sale generoase si un serviciu ireprosabil. Pana acum, restaurantul a fost onorat de prezenta mai multor demnitari si diplomati straini, fiind in acelasi timp locul predilect unde servesc masa multi oameni de afaceri romani sau straini din Timisoara.

Tinecz organizeaza mese festive, nunti, botezuri si evenimente corporate in cele doua saloane, care pot acomoda 130 de persoane in interior. In timpul verii, terasa in stil italian a restaurantului dispune de 100 de locuri.

Sala pentru nunti sau evenimente a restaurantului Tinecz din Timisoara va asteapta cu un decor de poveste si cu meniuri pe gusturile tuturor invitatilor prezenti la eveniment. Evenimentele sunt unice prin natura lor, insa ceea ce le face atat de originale este emotia de moment, o emotie intensificata de prezenta persoanelor dragi care va sunt aproape in cele mai importante momente ale vietii.
In cadrul unei nunti de vis organizate la sala de evenimente Tinecz din Timisoara se unesc destine si se reintregesc portrete de familie, dispersate odata cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, pentru a va bucura de prezenta tuturor persoanelor care ocupa un loc special in inimile dumneavoastra si pe care doriti sa ii stiti alaturi intr-o zi atat de importanta, alegeti ca sala de nunta sa va permita, inainte de toate, un numar semnificativ de invitati.
Mobilierul elegant, din lemn masiv, este scos in evidenta prin cromatica placuta ce invaluie peretii intr-o nuanta rafinata de nude, astfel ca locatia se dovedeste a fi una dintre cele mai frumoase sali de evenimente din Timisoara, dar si alegerea ideala pentru nuntile ce invoca rafinamentul si bunul gust, oferind un cadru festiv si impozant prin simplitatea si originalitatea designului.
Sala de nunta Tinecz din Timisoara este accesorizata cu oglinzi si candelabre ce redau stilul vintage, in timp ce arcadele curpinse in arhitectura salii definesc accesoriile moderne care aduc un plus de originalitate.

Detalii

Maxim persoane130
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Restaurant Tinecz!

Cere o oferta

Persoana Contact

Restaurant Tinecz

Telefon: 0256 295 135; 0723284114

Email: contact@tinecz.ro

Adresa: Calea Aradului 51, Timis, Timisoara

Web: www.tinecz.ro