Acasa   -  Salon - Ilfov - Salon du Mariage

Salon du Mariage

Ilfov | Saftica

Pret de la 40 euro
Maxim persoane 180
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage
Salon du Mariage

Despre | Salon du Mariage

Avantajele Salon du Mariage:
- In jurul piscinei si al salonului de nunta sunt amenajate foisoare pentru ca invitatii tai sa profite din plin de petrecerea pe care ai organizat-o.
- Daca iti doresti un spatiu foarte frumos pe maginea piscinei pentru poze, aici ai gasit locatia potrivita. Salonul nostru este situat pe marginea uneia dintre cele mai frumoase piscine din Bucuresti.
- Daca eviti saloanele cu intrari comune, cu spatiu verde comun, cu toalete comune, AICI ai gasit locatia potrivita. Saloanele sunt complet separate. Fiecare salon are intrare proprie, are piscina proprie si zona de relaxare pentru invitati. Nu exista riscul sa se „amestece” invitatii.
- Daca iti doresti o locatie fara stalpi, open space, in care sa se vada toti invitatii si sa nu ai probleme pe cine asezi dupa stalp, noi iti punem la dispozitie un astfel de salon.
- Mancarea este unul dintre criteriile cele mai importante. De aceea la Salon du Mariage nu putea lipsi zona de restaurant cu bucatarie proprie. Un foarte apreciat „Chef” v-a pregatit o gama diversificata de preparate din care sa alegeti ce va doriti. Toti invitatii prezenti la nuntile noastre au apreciat mancarea.
- Distractia nu trebuie sa se termine la ora fixa si nici nu trebuie sa va ingrijorati pentru drumul inapoi dupa consumul de bauturi alcoolice – va putem pune la dispozitie 7 camere de cazare in cadrul complexului sau pana la 50 la hotelurile/pensiunile din apropiere.
- Am fost prima locatie din Romania cu toaleta speciala de mireasa. Toate miresele au apreciat aceasta idee.
- Am amenajat special pentru mirii nostri un ponton deasupra piscinei pentru un dans deasupra apei.
- Putem programa ca ofiterul starii civile sa vina la locatia, iar acest eveniment minunat sa il organizam in parculet sau pe marginea piscinei

Nunta la salon cu piscina si spatiu verde
Salonul de nunta Toujours l’Amour este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc o altfel de nunta eleganta, exclusivista, cu stil si rafinament. Un loc special creat pentru nunti, cu toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor lor.
Chiar langa salon se afla piscina – foarte spectaculoasa noaptea. Piscina este apreciata deopotriva datorita zonei special amenajate pentru fotografii, cat si pentru zona de lounge, unde invitatii se pot relaxa in voie cu un cocktail delicios.

Salonul Ad’Or Salon du Mariage a fost special realizat pentru cei care isi doresc un salon elegant, exclusivist, cu piscina si spatiu verde, dar cu un numar mai mic de persoane.
Decoratiunile sunt alese personal de miri impreuna cu un designer floral profesionist. Toata atentia noastra se concentreaza pe dorintele si solicitarile dumneavoastra. Salonul Ad’Or pastreaza stilul salonului Toujours l’Amour, dar la o scara mai mica. Este un salon de 400 mp care poate gazdui intre 70 si 180 persoane. Pentru acest numar de persoane s-a luat in calcul un spatiu generos intre mese si bineinteles ringul de dans. In fata salonului se afla o piscina si o zona de lounge cu terasa.


Detalii

Pret de la40 euro
Maxim persoane180
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Salon du Mariage!

Cere o oferta

Persoana Contact

Florin Marin

Telefon: 0752665590

Email: contact@salondumariage.ro

Adresa: DN1, Calea Bucuresti, nr. 51, Ilfov, Saftica

Web: salondumariage.ro