Acasa   -  Catering - Sibiu - Simba Events Catering

Simba Events Catering

Sibiu | Cisnadie

Minim persoane 10
Maxim persoane 2000
Simba Events Catering
Simba Events Catering
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Catering
Simba Catering
Simba Catering
Simba Catering
Simba Catering
Simba Catering
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events
Simba Events

Despre | Simba Events Catering

Simba Events este principalul furnizor de catering si servicii conexe din Sibiu
Organizam petreceri inedite. Urmatorul tau eveniment poate fi un eveniment Simba Events.

S-au implinit 17 ani de cand ne jucam cu aromele, culorile si gusturile ingredientelor atent selectionate pentru serviciul nostru de catering. Am creat meniuri, feluri de mancare si platouri cu aperitive pentru a satisface orice gurmand sau pofticios.
Meniurile noastre se potrivesc oricarui tip de eveniment personal sau de firma, iar noi aducem mancarea la usa ta si o aranjam spectaculos astfel incat sa fure privirile tuturor invitatilor. Iti garantam produse de cea mai inalta calitate, suntem flexibili si ne pliem pe nevoile tale. Armata noastra de bucatari poate pregati delicatese de la 10 pana la cateva sute de persoane. Tu cu ce ai vrea sa iti rasfeti sau surprinzi invitatii?

Suntem o echipa flexibila, detinem doua autocamioane cu o capacitate de transport de pana la 20 de tone, un camion de transport pentru servicii catering, precum si un restaurant mobil (cort) cu o capacitate de 2000 de locuri. Ajungem acolo unde clientii nostri au nevoie de un partener de nadejde pentru organizarea evenimentelor sau furnizarea de servicii catering. Ajungem oriunde in Romania daca ai nevoie de un partener de nadejde pentru organizarea evenimentelor sau furnizarea de servicii catering.

Catering evenimente corporate
Pentru ca stim ce inseamna o celebrare reusita din cadrul unui eveniment de business de succes, Simba Catering va propune un delicios meniu corporate ce consta intr-un bufet suedez rece si cald.
Fie ca organizati o petrecere de firma, o conferinta sau doriti sa realizati o aniversare reusita a companiei, suntem alaturi de dumneavoasta, oferindu-va un meniu corporate pe gustul tuturor.

Catering nunta sau botez
Simba Events are placerea de a va oferi un nou meniu de nunta, deosebit de fin, pentru evenimentul dumneavoastra, cat si abilitatea de a face din orice masa un adevarat festin culinar. Pentru a te bucura de o petrecere reusita Simba Events acorda o atentie sporita detaliilor. Iti recomandam sa optezi cu incredere pentru deliciosul nostru meniu de nunta, pregatit in detaliu de specialistii nostri culinari cu ingrediente desavarsite.

Detalii

Minim persoane10
Maxim persoane2000

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Simba Events Catering!

Cere o oferta

Persoana Contact

Simba Catering

Telefon: 0746 147 731

Email: office@simba.ro

Adresa: str. Cetatii, nr. 19 Cisnadie, Sibiu, Cisnadie

Web: www.simba.ro

Va mai putem oferi

Cisnadie, Sibiu
Cort evenimente
Maxim persoane 150 Stil Clasic (0)