Acasa   -  Sala banchet - Bucuresti - Stejarii Country Club

Stejarii Country Club

Bucuresti | Sector 1

Maxim persoane 430
Stil Clasic
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Ceremonie aer liber Stejarii Country Club
Ceremonie aer liber Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Nunta la Stejarii Country Club
Nunta la Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Ballroom Stejarii Country Club
Ballroom Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Stejarii Country Club

Despre | Stejarii Country Club

Stejarii Country Club este conceput ca o inversare a faimosului Central Park, creand o legatura intre mediul calm inconjurator si dezvoltare. Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi si linistite, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a capitalei, dar la doar 20 de minute de mers cu masina de centrul orasului, Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 50.000 mp.

Celebreaza povestea voastra de dragoste intr-o atmosfera rafinata si organizeaza nunta visurilor voastre la Stejarii Ballroom! Personalizat in functie de stilul clientilor nostri, Stejarii Ballroom combina stilul modern, sofisticat, cu detalii clasice si un set complet de servicii premium pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de fiecare moment al evenimentului. Pentru o nota de originalitate si amintiri memorabile, puteti sa va intampinati oaspetii pe acoperisul verde al cladirii, care acopera o suprafata de 700 de metri patrati si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Planificati un eveniment important pentru compania dumneavoastra? Cu un stil arhitectural modern si un design impresionant, Stejarii Ballroom va ofera un mediu de afaceri perfect in care parteneriatele de succes prind viata. De la intalniri de afaceri, traininguri, prezentari, seminarii si cine de afaceri pana la cocktailuri, conferinte, lansari de produse, gale sau petreceri de Craciun, Stejarii Ballroom este locatia ideala pentru un eveniment corporate extraordinar.

Stejarii Ballroom
Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, Stejarii Country Club ofera in vederea organizarii de evenimente un ballroom modular, un foyer si un acoperis verde din gazon natural, unic in Bucuresti.
Organizarea evenimentelor la Stejarii Country Club reprezinta o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 700 mp si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.
Foyerul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.
Ballroomul are o suprafata totala de 554 mp si o capacitate de aproximativ 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde.
Draperiile elegante, peretii in culori neutre, tavanul cu un design inovator, compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele dumneavoastra. Sala dispune de sistem audio-video si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.
Fiecare meniu al evenimentului trebuie adaptat la ocazia specifica si la persoanele care participa la acesta, de aceea va oferim meniuri personalizate pe baza tipului de eveniment pe care il organizam pentru dumneavoastra.
Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ghida pas cu pas, asigurandu-se de reusita evenimentului.
Va invitam sa vizitati atat foyerul, cat si salile noastre de evenimente. Expozitiile de arta, targurile si workshopuri tematice, expozitiile culinare etc. pe care le gazduim cu siguranta va vor impresiona intr-un mod placut.

Detalii

Maxim persoane430
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Stejarii Country Club!

Cere o oferta

Persoana Contact

Stejarii Country Club

Telefon: 0744.332.084

Email: events@stejariicountryclub.ro

Adresa: Strada Jandarmeriei 14A, 013896, Bucuresti, Sector 1

Web: www.stejariicountryclub.ro