Acasa   -  Restaurant - Ilfov - The Brick

The Brick

Ilfov | Corbeanca

Maxim persoane 200
Stil Clasic
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick
The Brick

Despre | The Brick

Restaurantul The Brick, bine ascuns de agitatia Bucurestiului, in inima Paradisului verde din Corbeanca, mizeaza pe exclusivism, design inedit si plurivalenta. Cu totii ne dorim sa devenim cineva sau ceva aparte – acesta este motivul pentru care Restaurantul The Brick isi propune sa fie locul de intalnire al tuturor oamenilor de succes, al celor care s-au detasat si isi sarbatoresc reusita personala. Restaurant Bar The Brick denota o ambianta aristocratica, intr-o impletire perfecta de servicii, muzica si bauturi fine, pe care nu multi au sansa sa le incerce, iar sound-ul buddha-bar se raspandeste in lounge, acolo unde stilul si ambientul se intalnesc intr-o armonie perfecta. Si acest lucru se intampla la 2 pasi de Bucuresti, in Paradisul Verde.

Evenimente Private
Impreuna, organizam nunta, botezul, aniversarea sau un alt eveniment important din viata ta la THE BRICK – Paradisul Verde.
Ambientul, piscina, terasa, bucataria rafinata, meniuri personalizate dar, mai ales, priceperea si daruirea noastra vor da nastere unor evenimente private la care nu veti avea nevoie de fotograf pentru ca nu le veti uita niciodata.

Evenimente Corporate
The Brick isi propune sa fie locul de intalnire al tuturor oamenilor de succes
Daca iti doresti ca intalnirile tale de business sa se desfasoare intr-un loc exclusivist, THE BRICK iti pune la dispozitie in Paradisul Verde, la 25 minute de Piata Victoriei, pachete complete si personalizate, pregatite de o echipa de profesionisti pentru reusita afacerilor tale.
Locatia noastra dispune de terasa, piscina, gradina si toate dotarile necesare pentru un eveniment corporate de succes

Detalii

Maxim persoane200
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru The Brick!

Cere o oferta

Persoana Contact

Bercea Sergiu

Telefon: 0722644815

Email: rezervari@thebrick.ro

Adresa: paradisul verde , Ilfov, Corbeanca

Web: http://www.thebrick.ro