Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Bacau - Trupa Artizan

Trupa Artizan

Bacau | Bacau

Numar membrii 8
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan
Trupa Artizan

Despre | Trupa Artizan

La asta să te aștepți când ne inviți la petrecerea ta:
CREATORI DE BUCURIE - Vei fi surprins când invitații tăi te vor ruga să mai organizezi un party cu Artizan doar ca să vă puteți distra din nou ca pe vremuri. Adică fără griji!
SPONTANI ȘI FAMILIARI - Artizan abordează toate stilurile muzicale necesare unui show pe cinste. Ne încălzim pe ritmuri de la radio, dansăm latino și rock’n roll, iar în scurt timp ‘’spargem farfuriile’’ pe ritmuri grecești și putem încheia cu muzică tradițional românească. Dar tu decizi… sau soția ta ?
100% LIVE - Performația trupei este 100% LIVE, iar echipamentul de sunet este asigurat cu sistem de sunet propriu de la Nexo STM.

Ce complimente primim
De la seriozitate, spontaneitate, energie, implicare, entertaineri până la cele mai călduroase cuvinte legate de actul artistic în sine. Asta pentru că toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști cu studii de specialitate!

Ce ingrediente intră într-un super show?
Programul artistic conține muzică 100% live pe tot parcursul evenimentului. Asta include:
● muzică ambientală ● muzică ușoară ● muzică internațională ● muzică balkanik de petrecere ● program tradițional românesc

Prin angajarea serviciilor noastre puteți de asemenea beneficia de:
● 8 set-uri x 45’ ● DJ Ambiental ●PA Echipament de sunet NEXO ● Scenă + Lumini Chauvet

Trupa Artizan:
● Andreea Gheorgheș - Voce - Andreea a început să cocheteze cu muzica de la vârsta de 12 ani, studiind chitara și pianul în cadrul Școlii, respectiv Liceului de Artă George Apostu din Bacău.
● Emi Șiler - Voce - În prezent, este student la canto clasic Facultatea de muzică Gheorghe Dima din Piatra Neamț. De mic copil a fost pasionat de muzică și football. La vârsta de 19 ani s-a dedicat total muzicii, considerând că aceasta este misiunea lui.
● Dan Vrînceanu - Voce - A început să cânte de mic copil la chitară în diferite formații de nuntă. După câțiva ani descoperă farmecul cântului vocal, pe care îl practică și în prezent.
● Dănuț Gheorgheș - Band Leader, Keyboard & Acordeon - A început să studieze acordeonul la vârsta de 10 ani. În cadrul Liceului de artă George Apostu din Bacău studiază clarinetul si pianul. Pe timpul liceului a fost implicat în diferite turnee din Austria, Italia, Franța, Germania, unde a cântat in formule de taraf si cor vocal.
● Sebi Păun - Saxofon - Sebi a început să studieze saxofonul la vârsta de 9 ani la Școală Populară de Arte din Botoșani. La 18 ani a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian’’, ca mai apoi din 2014 sa studieze saxofonul la Universitatea de Arte “G. Enescu” din Iași.
● Marius Alexandru - Chitară - Provine dintr-o familie de artiști, tatăl lui fiind violinist în cadrul Orchestrei Ciprian Porumbescu din Suceava. A absolvit facultatea de interpretare muzicală/specializare chitară clasică din cadrul Universitătii George Enescu din Iași.
● Alex Bȋrlenghea - Bass - Alex își începe drumul în muzică studiind flautul, cu care obține nenumărate premii la concursuri de specialitate, devenind chiar și olimpic pe țară. La vârsta de 15 ani descoperă magia chitarii bass.
● Gelu Zavate - Tobe - Gelu este toboșarul Trupei Artizan și are o experiență muzicală de peste 30 de ani, absolvind cursurile Facultății de muzică Gheorghe Dima, secția percuție.

Detalii

Numar membrii8

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Trupa Artizan!

Cere o oferta

Persoana Contact

Trupa Artizan

Telefon: 0744 842 061

Email: trupaartizan@gmail.com

Adresa: Bacau, Bacau

Web: www.trupaartizan.ro