Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Bucuresti - TRUPA LOV

TRUPA LOV

Bucuresti |

Numar membrii 6
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV
TRUPA LOV

Despre | TRUPA LOV

Evenimentul tău trebuie să aibă ringul de dans plin. Dar are nevoie și de stil. LOV oferă toate acestea și multe altele.
Indiferent de tipul de eveniment: petrecere corporate, nuntă, petrecere privată LOV te va ajuta să-l faci memorabil.

EXPERIENȚA MUZICII LIVE TRĂITĂ LA MAXIM
Cu o selecție de piese energice și întotdeauna actuale, un super design de lumini și un sistem de sonorizare impecabil, LOV duce fiecare eveniment la următorul nivel de entertainment. Muzicienii noștri au adunat mii de ore de activitate concertistică, astfel încât tu să poți fi sigur că vei avea parte de un show spectaculos la evenimentul tău. Dacă ești în căutarea unei trupe cu caracter și un simț unic al stilului, ai venit în locul potrivit!

Bianca - Voce - Bianca Onet s-a îndrăgostit de muzică de mic copil. A început să cânte de la 6 ani și a urmat cursuri de vioară, pian și canto clasic.
Razvan- Voce - Răzvan Alexa are 24 de ani, s-a născut în Iași și a absolvit psihologia. Este pasionat de fotografie, cinematografie și activism.
Mircea - Chitară, Voce - Mircea Steriu are 21 de ani și a început prin a cânta într-o trupă de rock alternativ, aceasta fiind prima sa experiență într-un cadru de muzică live.
Serban - Chitară Bass - Șerban Georgescu s-a născut în Constanța și a început să cânte la bass la 16 ani, în trupa liceului.
Andrei - Tobe, Percuție - Andrei Ilie s-a născut în Ialomița și este printre cei mai activi bateriști ai scenei românești de rock și pop, cu peste 15 ani de experiență.
Cosmin - Clape, Voce - Cosmin Farcaș este autodidact și a activat ca solist vocal și claviaturist în multiple formule blues, rock, tribute-band, acustic, electro și jazz.

Show-ul nostru este personalizat în funcție de nevoile tale. Trupa are în mod normal seturile de 40 de minute, dar acest lucru depinde întotdeauna de nevoile clientului. LOV va lucra împreună cu tine pentru a crea playlistul perfect. Invitații tăi vor fi impresionați de piesele mixate perfect și de experiența audio-vizuală unică!
Sistem de sunet

Trupa LOV are sistemul propriu de sunet și lumini și cele mai bune instrumente din industrie, la fiecare eveniment. Cu ajutorul sistemului L’acoustics, sunetul este bogat, cald și captează prestația live perfect. Setup-ul standard este potrivit pentru evenimente de până la 200 de persoane, iar sistemul upgradat este utilizat pentru evenimente de dimensiuni mai mari.
Există disponibilitate și pentru seturi suplimentare – posibilitățile sunt nesfârșite.

Show de lumini
Adaugă un light designer și pachetul complet de lumini. Acesta include un design programat special, un setup uimitor de lumini (pari cu led, wash-uri, spoturi și beam-uri cât și schela necesară) pentru a avea un show electrizant. Spectacolul de lumini este
construit în sincronizare cu show-ul live, pentru a crea un impact vizual incredibil pentru invitații tăi.
Acest setup este ideal pentru majoritatea locațiilor și evenimentelor.

DJ
Pentru o seară cu adevărat de neuitat, rezervă un DJ. LOV lucrează cu o echipă de DJ profesionisti, fiecare având sound-ul si semnătura sa proprie. Indiferent de stilul pe care îl cauți: club, funky, house, indie sau un DJ care să se adapteze la orice tip de eveniment, LOV are DJ-ul potrivit pentru tine!

Detalii

Numar membrii6

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru TRUPA LOV!

Cere o oferta

Persoana Contact

TRUPA LOV

Telefon: 0 769 219 050

Email: bogdan@onestopshopagency.ro

Adresa: Bucuresti,

Web: www.trupalov.ro