Cum sa alcatuiesti un candy bar pentru evenimentul tau

Publicat de Eventist 10.04.2019

Organizarea unei petreceri necesita multa atentie la detalii si dedicare. Candy barul poate fi cel mai delicios accesoriu pe care îl poţi adauga evenimentului tau: nunta, botez, aniversare, recepţie, conferinţa sau orice alt tip de eveniment privat sau corporate.
Conceputul de candy bar pentru evenimente a fost adus din America in urma cu cativa ani. Evenimentele majore nu se mai pot desfasura astazi fara aceste mese, frumos ornate, pline cu dulciuri! Un candy bar înseamna mai mult decât câteva vase, borcane şi platouri umplute cu bomboane şi dulciuri. Secretul sta în modul în care se împletesc bolurile, elementele decorative şi cele dulci. Un candy bar spectaculos poate face ca oaspetii vostrii adulti sa se simta din nou ca niste copii iar copiii sa sara in sus de bucurie.
Iti vom oferi in continuare câteva sugestii pentru alegerea unor delicii de efect pentru un candy bar reusit.

Primul pas este sa alegeti tema potrivita evenimentului vostru; in functie de aceasta veti alege si candy bar-ul, culorile acestuia, obiectele decorative. Un candy bar trebuie sa fie captivant şi sa atraga din punct de vedere vizual, astfel incat alegerea culorilor este o decizie importanta.

Alegeti recipiente si platouri de forme si dimensiuni diferite
Este important ca atât bomboanele alese cât si recipientele de pastrare sa aiba dimensiuni diferite. Puteti folosi aproape orice stil de vas care se potriveste cu tema aleasa. Alegerea unei game potrivite de forme si marimi poate adauga dimensiune si înaltime spatiului creat astfel inca puteti folosi cutii rustice, platouri de servire elegante sau borcane de sticla inalte. Este o idee buna sa semnalizati clar toate elementele si sa notati daca acestea sunt potrivite pentru oaspetii cu anumite alergii sau restrictii dietetice.

Alcatuiti o combinatie de bomboane si prajituri
Pentru un candy bar cu adevarat spectaculos, nu va limitati doar la bomboane şi jeleuri, ci alegeti şi prajituri.Veti dori poate sa aveti atat optiuni dulci cât si dulce-acrisoare. Verificati toata oferta  furnizorului si alegeti bomboane de ciocolata, bomboane gumate moi, bomboane tari, macarons si mini-prajituri, briose, mini-tarte, cake-pop, chiar si fructe integrate cât mai diverse. Luati in considerare temperatura mediului ambiant; la temperaturi ridicate, prajiturile cu ciocolata se vor topi destul de repede, stricând aspectul candy barului. Puteti sa le inlocuiti cu o fantana de ciocolata.
Bezelele rezista, in schimb, bine si încânta pe oricine cu dulceata si aroma lor.

Accesorizati si decorati
Accesorizarea si decorarea candy bar-ului este un pas peste care nu trebuie sarit. Alegeti accesorii care sa se potriveasca cu tema şi culorile alese: fetele de masa, decoraţiuni din hârtie, etichete colorate, fundite, cartonase printabile, tabliţe decorative, boluri colorate sau baloane (dupa caz).

Tineti cont de numarul de invitati
Comandati bomboanele şi prajiturile dupa ce aveti numarul final de invitaţi, pentru a va asigura ca sunt suficiente pentru toata lumea. Sigur nu doriti ca invitaţii sa se înghesuie în jurul candy barului pentru a prinde ultimele prajituri. In functie de eveniment puteti sa luati o considerare o cantitate de 200 – 250 g / invitat.

Puneti la dispozitie farfurii şi tacâmuri

În funcţie de produsele alese, asigurati-va ca puneti invitatilor la dispozitie suficiente farfurii, tacâmuri si servetele potrivite. Evitati astfel fiecare invitat sa se descurce fiecare folosind alte elemente de servire sau chiar mainile proprii.

Candy bar-ul arata cel mai bine tema petrecerii si amprenta personala a celui care organizeaza petrecerea. O explozie de culori si de gusturi va fi apreciata de catre toti oaspetii evenimentului iar alegerea furnizorului potrivit, atent la dorintele voastre, este deci importanta.
Am selectat in listele noastre propuneri de furnizori pentru evenimente. Alegeti pe cei care va inspira si solicitati-le o oferta.